Η στιγμή που ένα «τσουνάμι» από σύννεφα απλώνεται στον ουρανό της Λήμνου - Εντυπωσιακές εικόνες

2 months ago 10

Ο καιρός άλλαξε και η Λήμνος δοκιμάζεται από ισχυρούς ανέμους. Η αλλαγή του σκηνικού αποτυπώνεται σε ένα εντυπωσιακό βίντεο με τον ουρανό να γεμίζει σύννεφα…

Η Λήμνος αρχίζει να αισθάνεται την κακοκαιρία, με πτώση της θερμοκρασίας, ισχυρούς ανέμους και σύννεφα να καλύπτουν τον ουρανό. Βίντεο αποτυπώνει την αλλαγή του σκηνικού στο νησί, με τα σύννεφα να παραπέμπουν σε «τσουνάμι» όπως θα δείτε παρακάτω. Ο καιρός δείχνει για ακόμα μια φορά τα δόντια του, στους κατοίκους του νησιού, με τους περισσότερους να έχουν μείνει από το μεσημέρι στη ζεστασιά του σπιτιού τους.

Ένα εντυπωσιακό στιγμιότυπο καταγράφηκε σήμερα λίγο πριν τη μία το μεσημέρι από τον Μετεωρολογικό Σταθμό της Δάφνης στη Λήμνο. Η απότομη αλλαγή του καιρού έφερε σημαντική επιδείνωση στο σκηνικό, μετατρέποντας έναν αίθριο ουρανό σε έναν «οργισμένο».

Οι εικόνες από τον Σταθμό καταγράφουν τον απρόσμενο μετασχηματισμό του τοπίου, αποδίδοντας ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη φύση των καιρικών φαινομένων. Η ένταση του φαινομένου αναδεικνύεται μέσα από τον φακό της κάμερας, με αποτέλεσμα ένα εντυπωσιακό κύμα που μοιάζει με τσουνάμι από σύννεφα στον ουρανό να καλύπτει την περιοχή.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, επιδείνωση παρουσιάζει ο καιρός στη χώρα μας σήμερα Σαββάτο (20.01.2024) από τα βόρεια με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας (της τάξεως των 8 – 10 βαθμών Κελσίου) και χιονοπτώσεις κυρίως στην κεντρική και τη βόρεια ηπειρωτική χώρα. Παράλληλα θα επικρατήσουν θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο και θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα παραθαλάσσια. Οι άνεμοι αναμένεται να φτάσουν ακόμα και τα 9 μποφόρ στο Αιγαίο.

Δείτε παρακάτω το βίντεο του limnosreport.gr από την αλλαγή του σκηνικού στον ουρανό του νησιού…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-