Χάρης Κωστόπουλος: Η τελευταία του συνέντευξη – Τι είχε πει για Νίκο Βέρτη και Κωνσταντίνο Αργυρό (video)

2 months ago 7

20/01/2024 14:43

|

THESTIVAL TEAM

Θλίψη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ο θάνατος του Χάρη Κωστόπουλου, σε ηλικία 60 ετών μετά από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Ο τραγουδιστής είχε απομακρυνθεί εδώ και ενάμιση μήνα από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Ο τραγουδιστής έδωσε την τελευταία του συνέντευξη τον Οκτώβριο του 2022 στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με την Μπέττυ Μαγγίρα. Ο Χάρης Κωστόπουλος είχε μιλήσει για το πώς αντιμετώπισε τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού και είχε αποκαλύψει ποιους τραγουδιστές ξεχωρίζει.

«Έχει τύχει να με βρίσει επάνω στην πίστα ένας θαμώνας, τον έβρισα κι εγώ. Γίνονται πολλά με το ποτό. Είμαι παντρεμένος 34-35 χρόνια. Πρέπει να δώσεις δικαιώματα για να γίνουν πράγματα, στο θέμα της οικογένειας υπήρχε πάντα ένας τοίχος», είχε δηλώσει.

«Μου είχε τύχει να έρθει κοπέλα στο καμαρίνι, έβγαλε το εσώρουχό της και μου ζήτησε να της υπογράψω εκεί πάνω. Και η σύζυγός μου ήταν μέσα στο καμαρίνι», αποκάλυψε αμέσως μετά.

«Όταν πηγαίνω σε ένα μαγαζί και είμαι το πρώτο όνομα, επειδή έχω τα περισσότερα σουξέ, δεν θα μειώσω τον δεύτερο. Θα τον έχω ισάξια μαζί μου, ίδιο μέγεθος φωτογραφία. Έχω χαλάσει σχήμα πριν ξεκινήσει, γιατί το άλλο όνομα μου είχε πει πώς θα βγαίνω και τι θα λέω. Του είπα: χάρηκα πολύ, σ’ αγαπώ σ’ εκτιμώ αλλά φεύγω», είχε αναφέρει ο τραγουδιστής.

«Από τους νέους τραγουδιστές πιστεύω πολύ τον Νίκο Βέρτη, θα έχει διάρκεια. Ο Οικονομόπουλος είναι πολύ καλός. Ο Αργυρός είναι καλός τραγουδιστής απλώς πρέπει να κλείσει λίγο τα αυτιά του, να μην ακούει τόσο πολύ τον Αντώνη Ρέμο», είχε πει χαρακτηριστικά στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-