“Πυθαγόρας ο Σάμιος”: Άρχισαν οι εγγραφές για την συμμετοχή στον Hμιμαραθώνιο

2 months ago 21

Για έβδομη χρονιά ο Δήμος Ανατολικής διοργανώνει τον Ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος» με την υποστήριξη της 79 ΑΔΤΕ και τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Η διαδρομή των 21 χλμ. που καλούνται να καλύψουν οι αθλητές ξεκινά από τον Ναό της Ήρας με ώρα εκκίνησης του αγώνα στις 9 το πρωί με τερματισμό την πλατεία Πυθαγόρα. Επίσης θα διεξαχθεί και λαϊκός αγώνας δρόμου 4 χιλιομέτρων με εκκίνηση από την πλατεία Πυθαγόρα έως τον κόμβο Μαλαγαρίου και επιστροφή, με ώρα εκκίνησης 9:30 π.μ.

Εξάλλου, για δεύτερη συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί και αγώνας δρόμου Special Olympics 600 μέτρων για αγόρια και κορίτσια, με ώρα εκκίνησης 9:35 π.μ. από την πλατεία Πυθαγόρα έως τη περιοχή Γεφυράκι και επιστροφή . Τα έντυπα αιτήσεων εγγραφής είναι διαθέσιμα ήδη στην ιστοσελίδα του Δήμου και στη συνέχεια αφού συμπληρωθεί από τους αθλητές θα πρέπει να αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου: [email protected] ως τις 15 Μαρτίου καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων.

Ο Δήμος καλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν ενεργά σε αυτή τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση, ιδιαίτερης συμβολικής αξίας, ενώ ενημερώνει τους αθλητές του Ημιμαραθωνίου, ότι θα υπάρχει λεωφορείο για τη μεταφορά τους από την πόλη της Σάμου και το Καρλόβασι.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-