Χαλκίδα – Βίντεο ντοκουμέντο: Οι τελευταίες στιγμές του 43χρονου λίγο πριν το άγριο φονικό

3 months ago 12

20/01/2024 15:04

|

THESTIVAL TEAM

Συγκλονισμένη είναι η Χαλκίδα από την άγρια δολοφονία ενός 43χρονου το πρωί του Σαββάτου στη μέση του δρόμου. Για το φονικό έχει συλληφθεί μία 38χρονη ενώ σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το φονικό έγινε μπροστά στα μάτια της συζύγου του θύματος.

Τις κινήσεις του 43χρονου θύματος της άγριας δολοφονίας στην Χαλκίδα παρουσιάζει το protothema.gr μέσα από βίντεο-ντοκουμέντο στο οποίο διακρίνεται η διαδρομή που ακολούθησε από το σπίτι του μέχρι το σημείο που έπεσε νεκρός.

Είναι 10 λεπτά πριν από τις 8 και ο 43χρονος επιχειρηματίας κατεβαίνει από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας που διαμένει και βγαίνει από την είσοδο.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Στη συνέχεια, διασχίζει τη λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου και περνά απέναντι, στην οδό Μαργαρίτη, όπου του έχει στήσει καρτέρι η 39χρονη δράστις.

Εκεί, τον τραυματίζει με ένα μαχαίρι μπροστά από την πόρτα του επαγγελματικού του οχήματος και τον κυνηγά μέχρι τη μέση του δρόμου όπου του καρφώνει το δεύτερο μαχαίρι στην πλάτη αφήνοντάς τον νεκρό.

Την άγρια δολοφονία είδε μπροστά στα μάτια της η σύζυγος του θύματος, η οποία εκείνη την ώρα βρισκόταν στο μπαλκόνι και άρχισε να ουρλιάζει. Αμέσως, κάλεσε την Αστυνομία αλλά ήταν ήδη αργά.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-