Αεροπορική επίδειξη της Πολεμικής Αεροπορίας: Υπερθέαμα στον ορίζοντα του Φλοίσβου

1 month ago 5

Είτε από την παραλία, είτε από τον πεζόδρομο, ακόμα και κάνοντας μπάνιο, έμειναν εντυπωσιασμένοι από την επιδεξιότητα και τις πτητικές ικανότητες των ελλήνων πιλότων.

Στην επίδειξη συμμετείχαν όλων των τύπων τα αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας, των Ομάδων Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς», T-6A «Δαίδαλος» και του επετειακού αεροσκάφους Spitfire, καθώς και πολιτικών αεροσκαφών των εταιρειών «Sky Express» και «Aegean Airlines».

Την επίδειξη παρακολούθησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.

Στο περιορισμοί των εκδηλώσεων ο Αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, επισκέφθηκε την αεροπορική έκθεση που πραγματοποιείται στο Εμπορικό Κέντρο «The Mall Athens», ξεναγήθηκε στους χώρους της και συνομίλησε με το ατομικό της ΠΑ και με τον κόσμο.

Η έκθεση - που θα διαρκέσει ως τις 8 Νοεμβρίου - περιλαμβάνει εξομοιωτές πτήσης μαχητικού αεροσκάφους F-16 που έχουν κατασκευαστεί από την ΠΑ στο Κέντρο Αεροπορικής Τακτικής, προσομοίωση πτήσης αεροσκαφών Rafale, F-4E, M2000-5 και F-16 μέσω εικονικής πραγματικότητας (virtual reality), καθώς και παρουσίαση των στρατιωτικών σχολών - Σχολή Ικάρων και Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας - από την εκπαίδευση και την καθημερινότητά τους μέσω οπτικοακουστικού υλικού.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2023. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-