Αφροδίτη Λατινοπούλου, η «Τζόρτζια Μελόνι» της Ελλάδας πάει στην Ευρωβουλή

2 weeks ago 88

Η Ελλάδα στέλνει τη δική της «Τζόρτζια Μελόνι» στο ευρωκοινοβούλιο, γράφει το Politico για το νέο «αστέρι» της ελληνικής ακροδεξιάς που ακούει στο όνομα, Αφροδίτη Λατινοπούλου. 

Σαν μια περσόνα που θέλει να μιμηθεί την ιταλίδα πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι «βλέπει» το Politico την Αφροδίτη Λατινοπούλου που ετοιμάζει βαλίτσες για το ευρωκοινοβούλιο. 

Το κόμμα «Φωνή Λογικής» έπιασε οριακά το κατώφλι του 3% στις ευρωεκλογές 2024 κι έτσι η επικεφαλής του η Αφροδίτη Λατινοπούλου εξασφάλισε μία έδρα στo Ευρωκοινοβούλιο.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου με τη «Φωνή της Λογικής» θα είναι μεταξύ των 21 Ελλήνων Ευρωβουλευτών που θα βρεθούν συνεδριάσεις σε Βρυξέλλες και Στρασβούργο για να εκπροσωπήσουν τα συμφέροντας της χώρας μας και αποτέλεσε την έκπληξη της βραδιάς. 

«Με στεναχωρεί πολύ το γεγονός της μεγάλης αποχής. Δυστυχώς, το παλαιό πολιτικό σύστημα έχει χάσει την αξιοπιστία του» είπε στις πρώτες της δηλώσεις.

«Είμαστε εδώ όμως δυνατοί. Δεν επικρατεί καμία ακροδεξιά, επιτέλους θα επικρατήσει είναι η λογική και η άνοδος της λογικής».

Η 33χρονη Θεσσαλονικιά πολιτικός εκφράζει συχνά και ανοιχτά τις απόψεις της στα social media, προκαλώντας συχνά σφοδρές αντιδράσεις. Είναι κατά των αμβλώσεων, κατά της μετανάστευσης και σφοδρή πολέμια των ακτιβιστών της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Η Λατινοπούλου τράβηξε επίσης τα βλέμματα για την ανάρτηση ενός βίντεο που κρατούσε καρπούζι, αντιγράφοντας το γλαφυρό βίντεο της Ιταλίδας πρωθυπουργού Τζόρτζια Μελόνι την ημέρα των εκλογών στην Ιταλία, στο οποίο εθεάθη κρατώντας δύο καρπούζια.

Στο παρελθόν είχε πολιτευτεί με τη ΝΔ, κατεβαίνοντας στις εκλογές του 2019 ως υποψήφια βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης και διεγράφη από το κόμμα το 2022 μετά από την απίστευτη επίθεση που έκανε στη Δανάη Μπάρκα και τα σχόλια για τα κιλά της κάνοντας λόγο για «λάθος πρότυπα υγείας, στα πλαίσια της woke culture», αναφερόμενη στις φωτογραφίες της παρουσιάστριας με μαγιό. 

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η No1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Λατινοπούλου, στην ανάρτησή της στο Instagram.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε στο Twitter και την απάντηση της Δανάης Μπάρκα, πηγές από την Πειραιώς θέλησαν να πάρουν αποστάσεις σημειώνοντας:

«Η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Ακολούθησε μία σύντομη πολιτική συνεργασία με την «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.» του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με τον οποίο ήρθαν σε σύγκρουση που έφερε το διαζύγιο, κι έτσι η Αφροδίτη Λατινοπούλου ίδρυσε το δικό της κόμμα «Πατρίδα»!.

Όμως τον Μάιο του 2023 η «Πατρίδα» της Λατινοπούλου «κόπηκε» με ομόφωνη απόφαση της ολομέλειας του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου κάνοντας δεκτή την προσφυγή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου που αφορά στο όνομα.

Είναι τότε που η «Πατρίδα» μετονομάζεται σε «Φωνή Λογικής» και κατάφερε στις εκλογές του 2023 να τερματίσει στη 10 θέση σε μια 8κομματική Βουλή.

Οι αξύριστες μασχάλες, άντρες που «γέρνουν» και οι φορές που η Λατινοπούλου προκάλεσε οργή 

Αξύριστες γυναικείες μασχάλες και αξύριστα γυναικεία πόδια, η Αφροφίτη Λατινοπούλου ούτε να τα ακούει, ούτε να τα βλέπει. 

«Αφήνουν τρίχες στα πόδια και το φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους. Εγώ ως γυναίκα νιώθω άβολα και αισθάνομαι ντροπή και απέχθεια για τέτοιου είδους φωτογραφίες».

Δεν μου αρέσει όλο αυτό που βλέπω. Και δεν καταλαβαίνω, αφού το αγαπάς τόσο πολύ το αξύριστο πόδι σου, εγώ γιατί πρέπει να το δω; Το βλέπεις εσύ και το χαίρεσαι. Εγώ γιατί να το βλέπω;» είχε πει σχετικά. 

«Γιατί προσπαθείς να μου περάσεις ότι όλο αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο και πάρα πολύ ωραίο και πάρα πολύ φυσιολογικό; Δεν είναι. Είναι άσχημο».

«Bλέπουμε από την άλλη, συνεχώς τους άνδρες, ολοένα και περισσότερο να γέρνουν προς τη γυναικεία φύση. Ξυρίζονται παντού. Και όταν λέμε παντού, παντού.

Βάφονται. Φοράνε ολοένα και περισσότερο γυναικεία ρούχα και γενικότερα κάνουν πράγματα τα οποία συνηθίζουν να κάνουν οι γυναίκες (…) Και όλο αυτό θέλουν να δείξουν ότι είναι φυσιολογικό. Δεν είναι».

Και δεν είναι όχι μόνο φυσιολογικό, είναι αποκρουστικό. Και για τις γυναίκες και για τους άνδρες. Ε, λοιπόν, μια νοσηρή μειοψηφία δεν θα καταφέρει να αλλάξει στην πλειοψηφία τα πρότυπα ομορφιάς, ούτε το φυσιολογικό που έχουμε μάθει έως τώρα. Όλοι μας. Εμείς θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε αυτά που πιστεύαμε» καταλήγει. 

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου είχε τοποθετηθεί για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο τονίζοντας πως ο δράστης είναι αναρχικός. 

Αναρχικός ο δράστης της δολοφονίας στη Φολέγανδρο.
Οι αριστεροί εξαφανισμένοι αλλά κάποιοι δικοί μας επάξια πήραν το ρόλο τους βαφτίζοντας γυναικοκτονία μια στυγερή ανθρωποκτονία. Μιλούν για τις γυναίκες σαν να είναι ξεχωριστή, κατώτερη κατηγορία ανθρώπων.
Απογοήτευση.

— Latinopoulou (@latinopoulou) July 18, 2021

Με ανάρτησή της στο twitter της είχε υποστηρίξει ότι ο όρος «γυναικοκτονία» δεν ταιριάζει στο συγκεκριμένο έγκλημα, τονίζοντας ότι πρόκειται για μια «στυγερή ανθρωποκτονία». 

Στη δήλωσή της, η Αφροδίτη Λατινοπούλου επεσήμανε ακόμα ότι ο δράστης είναι «αναρχικός» και ότι «οι αριστεροί είναι εξαφανισμένοι» όσον αφορά αυτή την υπόθεση, προκαλώντας οργή στο Twitter.

Και το παραλήρημα δεν σταματά. Αποφάσισε να σχολιάσει και τη φονική καταδίωξη στο Πέραμα, προκαλώντας ξανά θύελλα αντιδράσεων στα social media.

Με ανάρτησή της στο twitter, αφού τόνισε πως «όταν σου κάνει νόημα η αστυνομία να σταματήσεις για έλεγχο, σταματάς. Δεν πας να διεμβολίσεις τις μηχανές τους, για να διαφύγεις», έδωσε τα συγχαρητήριά της στους αστυνομικούς «που έπραξαν τα αυτονόητα απέναντι στους Τσιγγάνους»!

Όταν σου κάνει νόημα η αστυνομία να σταματήσεις για έλεγχο, σταματάς.
Δεν πας να διεμβολήσεις τις μηχανές τους, για να διαφύγεις.
Εύγε στους αστυνομικούς στο #Περαμα που έπραξαν τα αυτονόητα απέναντι στους τσιγγάνους κ γρήγορη ανάρρωση στους 6 αστυνομικούς που τραυματίστηκαν.

— Latinopoulou (@latinopoulou) October 23, 2021

Το αιματηρό περιστατικό στο Πέραμα, είχε ως αποτέλεσμα ένας 20χρονος Ρομά να πέσει νεκρός από πυρά των ανδρών της Ομάδας ΔΙΑΣ έπειτα από καταδίωξη και οι 7 αστυνομικοί κατηγορήθηκαν για ανθρωποκτονία από πρόθεση. 

Επίθεση στον Καπουτζίδη

H Αφροδίτη Λατινοπούλου τα έχει… βάλει και με τον σεναριογράφο και ηθοποιό Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος είχε πει σε συνέντευξή του είπε ότι θα υιοθετούσε ένα παιδί στην περίπτωση που θα έβρισκε τον κατάλληλο σύντροφο.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου έγραψε στο Facebook: «Και εγώ θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες. Έλεος πια. Έχουν δολοφονήσει τη λογική».

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Γιώργος Καπουτζίδης μπήκε στο στόχαστρό της. 

Η ίδια ανέβασε ένα βίντεο στα αγαπημένα της social media, θέλοντας να «απαντήσει» στις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης σε εκδήλωση του υπουργείου Δικαιοσύνης για την καταπολέμηση των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού.

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να συγκρίνει τον αυτοπροσδιορισμό με την παιδεραστία και την αιμομιξία, κάνοντας αναφορά και στα ζώα.

«Γινόμαστε μάρτυρες διάφορων δηλώσεων ατόμων της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, τα οποία ουσιαστικά παραπονιούνται πως έχουν λιγότερα δικαιώματα σε σχέση με τους υπόλοιπους αλλά και πως μπορούν να αυτοπροσδιορίζονται όπως επιθυμούν και να έχουν προνόμια και δικαιώματα με βάση τον αυτοπροσδιορισμό τους», είχε πει η Αφροδίτη Λατινοπούλου σε βίντεό της στα social media. Η Αφροδίτη Λατινοπούλου χαρακτήρισε την καταπίεση των δικαιωμάτων στην Ευρώπη ως «συνειδητό ψέμα προπαγανδιστικής ατζέντας».

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να κάνει αναφορά στην παιδεραστία λέγοντας: «Δηλαδή ενώ είμαι άντρας νιώθω γυναίκα ή είμαι γυναίκα αλλά νιώθω άντρας ή δεν νιώθω ούτε άντρας ούτε γυναίκα και έτσι θέλω να με αντιμετωπίζει και η κοινωνία αλλά και η Πολιτεία.

Η συζήτηση αυτή οδηγεί σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια που εάν οδηγηθούμε θα καταλήξουμε να ζούμε με τους νόμους της ζούγκλας. Για παράδειγμα τι θα γίνει αν ένας 70χρονος συνευρεθεί με 13χρονη και αυτοπροσδιοριστεί ως 15χρονος, γιατί πολύ απλά τόσο αισθάνεται ότι είναι; Θα μπορεί να αιτηθεί αλλαγή νομικού πλαισίου για τη συνεύρεση με ανήλικο και δεν θα πούμε πως είναι παιδεραστία».

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-