Στ. Κοντονής κατά Τσίπρα: Στο Μαξίμου είχε στηθεί παρα – υπουργείο Δικαιοσύνης

1 month ago 3

Ευθεία επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα για τη διαχείριση της υπόθεση Novartis έκανε το πρωί τη Δευτέρας ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Κοντονής, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό. Κάλεσε μάλιστα τον πρώην πρωθυπουργό να εξηγήσει ποιοι ήταν αυτοί οι «ατυχείς χειρισμοί» που έγιναν και από ποιους, σχολιάζοντας τη δήλωση Τσίπρα περί ατυχούς χειρισμού για την υπόθεση Novartis και τις τηλεοπτικές άδειες,

«Στο Μέγαρο Μαξίμου είχε στηθεί ένα παρά – υπουργείο Δικαιοσύνης» υποστήριξε ο κ. Κοντονής ο οποίος όταν ρωτήθηκε από ποιον απάντησε «στο Μέγαρο Μαξίμου, από ποιον να στηθεί; προφανώς από τον πρωθυπουργό».

Ο κ. Κοντονής αφού είπε πως ήταν εκείνος που έστειλε την υπόθεση της Novartis στη δικαιοσύνη, αποκάλυψε πως όταν διάβασε τα δέκα ονόματα των πολιτικών μέσα στη δικογραφία έπαθε «σκοτοδίνη» δείχνοντας ως υπεύθυνη την πρώην επικεφαλής της εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη.

Μάλιστα ο πρώην Υπουργός αναφέρθηκε σε δραματικές συσκέψεις που προηγήθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου, ανάμεσα στον ίδιο τον αναπληρωτή υπουργό, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και τον Αλέξη Τσίπρα.

Άφησε μάλιστα να εννοηθεί πως όλα έγιναν εν αγνοία του καθώς δεν είχε ενημερωθεί ούτε για την επίσκεψη του τότε κυβερνητικού Εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ενώ ανέφερε και τον Παύλο Πολάκη για την περίφημη δήλωσή του πως η κυβέρνηση γνώριζε τους προστατευόμενους μάρτυρες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-