Αγριεύει η κόντρα Κικίλια - Παπαδημητρίου! Ανάρτηση του υπουργού για «υπεροψία», «δειλία» και «ασύστολο ψέμα»

1 month ago 11

«Ο κ. Παπαδημητριου αναλυτής-σχολιαστής και αφ’ υψηλού κριτής των πολιτικών στους οποίους εντάχθηκε αλλά δυστυχώς δεν επανεξελέγη , έχει μπερδευτεί» αναφέρει στην ανάρτησή του στο facebook ο Βασίλης Κικίλιας, για την επίθεση την οποία νωρίτερα, κατήγγειλε ότι δέχθηκε από εκείνον ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.

«Νομίζει ότι μπορεί να απαξιώνει και να ειρωνεύεται ακόμη και επι προσωπικού, χωρίς αντίλογο με την υπεροψία διορισμένου κήνσορα. Κι όταν συμβεί να του απαντούν πρόσωπο με πρόσωπο καταφεύγει σε συκοφαντίες: Η υπεροψία δίνει τη θέση της στην δειλία και το ασύστολο ψέμα» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Βασίλης Κικίλιας.

Νωρίτερα, ανάρτηση είχε κάνει και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο οποίος υποστηρίζει ότι «υπήρξε θύμα σωματικής σκοπούμενης βίας»!

Όλα ξεκίνησαν στο στούντιο του ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας. Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπης Παπαδημητρίου, αποκάλεσε τον Βασίλη Κικίλια «μπασκετμπολίστα – υπουργό» προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κυρίου Κικίλια.

Και ενώ η κόντρα έμοιαζε να τελείωσε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, έκανε μια ανάρτηση αργότερα στην οποία ανέφερε ότι δέχθηκε επίθεση από τον Βασίλη Κικίλια.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2023. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-