Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ξεκίνησε τις ενέσεις για την κρυοσυντήρηση ωαρίων – “Καλή μου αρχή” (φωτο)

1 month ago 17

19/03/2024 19:25

|

THESTIVAL TEAM

Στις αρχές Μαρτίου η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Το Πρωινό” και είχε δηλώσει πως σκεφτόταν να προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωαρίων.

«Το θέμα παιδί είναι κάτι που με απασχολεί σίγουρα και είναι κάτι που θέλω να το μοιραστώ με τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή είμαι σε μία περίοδο που ετοιμάζομαι να κάνω κρυοσυντήρηση ωαρίων. Σκόπευα να το μοιραστώ με τον κόσμο, γιατί πιστεύω ότι είναι κάτι πολύ καλό, είμαστε πολύ τυχερές που υπάρχει στις μέρες μας.

Ενθαρρύνω την κάθε γυναίκα να το κάνει, γιατί έχεις περισσότερη ασφάλεια στο θέμα της μητρότητας. Δεν το σκέφτομαι απαισιόδοξα. Απλά είναι κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι περισσότερη ασφάλεια. Είμαι στην κατάλληλη ηλικία, στα 31 μου πια, αισθάνομαι ότι είναι το καλύτερο δώρο που μπορώ να κάνω στον εαυτό μου», είχε εξομολογηθεί η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Αφού έκανε αυτή την αποκάλυψη, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα ανήμερα της γιορτής της Γυναίκας ξεκίνησε τη διαδικασία με τον καθιερωμένο υπέρηχο.

Σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως έκανε και την πρώτη της ένεση, πριν προχωρήσει στην κρυοσυντήρηση.

«Η πρώτη μου ενεσούλα. Καλή μου αρχή», έγραψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-