Super League 2: Τα Χανιά μείωσαν την απόσταση από την κορυφή, ο Τηλυκράτης νίκησε τον Παναθηναϊκό Β' και έμεινε ζωντανός

1 month ago 6

ΘΩΜΑΣ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ 03.03.2024 | 16:13

Τα Χανιά νίκησαν 2-0 τον Ολυμπιακό Β' και μείωσαν την απόσταση από την πρώτη Athens Kallithea. Ο Παναθηναϊκός Β' ηττήθηκε 2-0 από τον Τηλυκράτη, με τους Λευκαδίτες να μένουν ζωντανοί στη μάχη της παραμονής.

Τα Χανιά νίκησαν τον Ολυμπιακό Β' στην 21η αγωνιστική του Β' ομίλου της Super League 2, επικρατώντας 2-0 εντός έδρας. Ο Νίλι άνοιξε το σκορ στο 30ο λεπτό και ο Μάναλης διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 60ο λεπτό.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη με αυτούς τους τρεις βαθμούς έφτασε τους 41, ενώ ο Ολυμπιακός Β' έμεινε όγδοος έχοντας 22 βαθμούς.

Χανιά (Ταουσιάνης): Κλέιμαν, Παναγιώτου, Μπάτζιος, Μουτόμπο (71′ Σέχου), Νίλι, Τσορνομάζ (46′ Πέιος), Τσέλιος, Ντίας (76′ Μανουσάκης), Μιούλερ, Κόλα (46′ Μάνος), Μάναλης (81′ Βουό).

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα (63′ Μαρίνος), Σγουρός (77′ Μαυρουδής), Παπακανέλλος, Αποστολόπουλος, Κατσουλίδης, Μπρίνιτς (77′ Ιμπαγάσα), Σαπουντζής, Τανούλης, Keita (85′ Λάιντνερ), Καράκουτης (63′ Κωστούλας).

Ο Παναθηναϊκός Β' ηττήθηκε στο Αγρίνιο

Ο Παναθηναϊκός Β' ηττήθηκε 2-0 από τον Τηλυκράτη στο γήπεδο του Παναιτωλικού (λόγω προβλημάτων δεν έπαιξε στο γήπεδό του ο Τηλυκράτης).

Η ομάδα του Φάνη Γκέκα πέτυχε δύο γκολ με τον Ντοναλντόνι στο 42' και το 44' και αυτά ήταν αρκετά για να την ανεβάσουν στους 18 βαθμούς. Ο Τηλυκράτης παραμένει τελευταίος, αλλά την τελευταία αγωνιστική παίζει με τον Γιούχτα εκτός έδρας και με νίκη θα μπορέσει να σώσει την κατηγορία.

Τηλυκράτης (Γκέκας): Παρδαλός, Ρίζος, Γιαννιώτης, Χατζητερζόγλου, Ζδράβος, Μπελεβώνης, Σπανουδάκης, Ντοναλντόνι, Τέρζι, Φοφανά, Νιφορόπουλος.

Παναθηναϊκός Β (Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Κάτρης, Καλοσκάμης, Κυριόπουλος, Σαρδέλης, Λάμψιας, Φρόκου, Μπιλάλ.

Η Athens Kallithea άφησε τους δύο βαθμούς στο Ελ Πάσο

Η Athens Kallithea απώλεσαν βαθμούς αλλά κράτησαν την κορυφή στη μάχη που δίνουν για την άνοδο στη Stoiximan Super League, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον Διαγόρα.

Οι Ροδίτες άνοιξαν το σκορ με τον Μανιά στο 18' και ο Κυνηγόπουλος διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 25ο λεπτό. Η Athens Kallithea έχει 47 βαθμούς και ο Διαγόρας είναι έκτος, έχοντας 26 βαθμούς.

Athens Kallithea (Βοσνιάδης): Κότσαρης, Τσιβελεκίδης, Μαρόττα, Καινούργιος (75′ Γεβρέμοβιτς), Μπουσδούνης, Ματίγια, Μουστακόπουλος (75′ Τσιντώνης), Μουτίνιο (85′ Νεκούλ), Κυνηγόπουλος (55′ Ντεμέτριους), Τόρες (55′ Βασιλόγιαννης), Λουκίνας.

Διαγόρας (Ντόστανιτς): Λαδάς, Αρίας (90+1′ Ματίγιεβιτς), Μανωλάκης (74′ Νικολής), Δημητρίου, Δημόπουλος, Παπατόλιος, Τσάβος (74′ Σταματούλλας), Τσιαντούλας (74′ Μουντές), Μασούρας, Λεσάι (87′ λ.τ Βολάκης), Μάνιας.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής του Β' ομίλου

  • Χανιά - Ολυμπιακός Β' 2-0
  • Παναχαϊκή - Καλαμάτα 1-1
  • Athens Kallithea - Διαγόρας 1-1
  • Ιωνικός - Γιούχτας 0-0
  • Τηλυκράτης - Παναθηναϊκός Β' 2-0
  • Αιγάλεω - Ηλιούπολη 1-0

Η βαθμολογία στον Β' όμιλο

* Ο Ολυμπιακός Β' άρχισε το πρωτάθλημα με αφαίρεση 10 βαθμών.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-