Ανακοίνωση για τη διαιτησία με την Έβερτον εξέδωσε η Νότιγχαμ: «Θα εξετάσουμε όλες τις επιλογές μας»

1 week ago 3

Την οργή των ανθρώπων της Νότιγχαμ Φόρεστ προκάλεσε η διαιτησία του Τέιλορ στο παιχνίδι με την Έβερτον για την 34η αγωνιστική της Premier League.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, η Νότιγχαμ Φόρεστ με ανάρτησή της στα social media εξέφρασε τα παράπονά της για τις διαιτητικές αποφάσεις.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η βρετανική ομάδα, δεν της δόθηκαν τρία πέναλτι, με τη Νότιγχαμ Φόρεστ παράλληλα να καταγγέλλει ότι ο VARίστας είναι οπαδός της Λούτον, η οποία επίσης μάχεται για την παραμονή στην Premier League. «Η υπομονή μας έχει δοκιμαστεί πολλές φορές», τονίζει μεταξύ άλλων η βρετανική ομάδα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Νότιγχαμ Φόρεστ:

«Τρεις εξαιρετικά κακές αποφάσεις – τρία πέναλτι που δεν δόθηκαν – κάτι το οποίο πολύ απλά δεν μπορούμε να ανεχθούμε. Προειδοποιήσαμε την κεντρική επιτροπή διαιτησίας πριν το παιχνίδι ότι ο VARίστας είναι οπαδός της Λούτον, όμως δεν τον άλλαξαν. Η υπομονή μας έχει δοκιμαστεί πολλές φορές. Τώρα θα εξετάσουμε όλες τις επιλογές μας».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Three extremely poor decisions – three penalties not given – which we simply cannot accept.

We warned the PGMOL that the VAR is a Luton fan before the game but they didn’t change him. Our patience has been tested multiple times.

NFFC will now consider its options.

— Nottingham Forest (@NFFC) April 21, 2024

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-