Γυναίκες στην Έρευνα : 29 & 30 Μαρτίου επιστρέφει το Bootcamp του #HerResearch 2024!

3 days ago 2

Στόχος της δράσης #Her_Research, είναι η ενδυνάμωση των γυναικών ερευνητριών σε θέματα τεχνογνωσίας, η πρόσβαση τους στη χρηματοδότηση, η ανταλλαγή χρήσιμων πληροφοριών και εμπειριών, καθώς και η διευκόλυνση της δικτύωσής τους στον επιχειρηματικό κόσμο.

Η αντίκτυπος του τρίτου κύκλου του #Her_Research ξεπέρασε για επιπλέον μια χρονιά κάθε προσδοκία ενδιαφέροντος, με τον Σύνδεσμο να έχει λάβει περισσότερες από 120 αιτήσεις συμμετοχής ομάδων γυναικών ερευνητριών και 160 ερευνητριών από όλη την Ελλάδα. Στη διαδικασία του Bootcamp έχουν προκριθεί 80 ομάδες που προέκυψαν από τις αιτήσεις, από τις οποίες θα αναδειχθούν 8 νικήτριες ομάδες έπειτα από την αξιολόγηση της Επιστημονικής Επιτροπής, η οποία αποτελείται από αξιόλογους ακαδημαϊκούς εκπρόσωπους Πανεπιστημίων από ποικίλα πανεπιστήμια της χώρας μας.

Την πρώτη μέρα του Bootcamp, Παρασκευή 29 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί εξειδικευμένο ανοιχτό σεμινάριο με θέμα τους ερευνητικούς πόρους και Group Mentoring στο θέμα αυτό για όλες τις συμμετέχουσες.

Δηλώστε συμμετοχή ΔΩΡΕΑΝ εδώ: https://forms.office.com/e/eqkBE3vif7

Τη δεύτερη μέρα, Σάββατο 30 Μαρτίου, οι ερευνητικές ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ερευνητικές τους προτάσεις στην Επιστημονική Επιτροπή. H δεύτερη ημέρα του pitching αφορά μόνο όσες ερευνήτριες προκρίθηκαν στο στάδιο του Bootcamp.

Κατά τη διάρκεια του Bootcamp, οι συμμετέχουσες θα λάβουν εκπαίδευση και εξατομικευμένη καθοδήγηση σχετικά με την πρόσβαση σε ερευνητικούς πόρους, καθώς και θα έχουν ευκαιρίες δικτύωσης με ερευνήτριες που αναζητούν συνεργασίες.

Είμαστε δίπλα, με ουσιαστική υποστήριξη σε κάθε γυναίκα ερευνήτρια και σε κάθε γυναίκα που θέλει να αναπτύξει και να κυνηγήσει τα όνειρα της.

Η δράση «#Her_Research» υλοποιείται με την υποστήριξη:

Της National Bank of Greece, της OECON Group of Companies, της Smart Umbrella Management Solutions, του Betsson Foundation, TIF-HELEXPO, Beyond Expo, Id.gc, Bebest Company,Fertilia

Με την αιγίδα:

Του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων , της Γενικής Γραμματείας Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, του Ιόνιου Πανεπιστήμιου, του Πανεπιστημίου Αιγαίου, του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, του Πανεπιστημίου Κρήτης, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας , του Πανεπιστημίου Πατρών, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, του Πάντειου Πανεπιστημίου.

Χορηγοί Επικοινωνίας:

ΕΡΤ3, Cosmoradio 95,1, Voria.gr, CNN Greece, Queen.gr, Vwoman

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε μας στο ☎️ 2310 - 224440 ή στείλτε email στο 📧 [email protected].

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-