Αντώνης Κανάκης για Ιερά Σύνοδο: «Πέσαμε από τα σύννεφα, διαφωνούν λέει με τον γάμο… ενώ εμείς περιμέναμε να δίνουν την ευχή τους»

3 months ago 29

Ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» επέστρεψαν δριμύτεροι αυτή την εβδομάδα στους τηλεοπτικούς δέκτες, μετά τη διακοπή της εορταστικής περιόδου. Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο το πολυσυζητημένο θέμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Στην εκπομπή προβλήθηκαν αποσπάσματα από σχετικά ρεπορτάζ που μεταδόθηκαν όλο αυτό το διάστημα, με την τοποθέτηση απλών πολιτών αλλά και διάσημων προσώπων. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 πήρε τότε τον λόγο για να κάνει το δικό του σχόλιο στο φλέγον ζήτημα.

«Στο #12 ξεκινάει η παράνοια. Τα ομόφυλα ζευγάρια έχουν τραβήξει τα πάνδεινα εδώ και πάρα πολλά χρόνια και αυτό που τραβάνε τώρα είναι μάλλον ό,τι χειρότερο. Όπως ήταν αναμενόμενο, στη χώρα που ζούμε το τσίρκο ήταν αναπόφευκτο», ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

«Το πολιτικό τσίρκο, το θρησκευτικό τσίρκο, το μιντιακό τσίρκο, το κοινωνικό… γίνεται πραγματικά χαμός», τόνισε ο οικοδεσπότης του «Ράδιο Αρβύλα».

«Στην Ελλάδα – είναι φοβερό αυτό – ίσως είναι και η γεωγραφική μας θέση αλλά και η κουλτούρα μας… είμαστε μόνιμα διχασμένοι σαν λαός. Οι μισοί ανήκουμε Αφγανιστάν, Ιράν, Ιράκ, Τουρκία και οι άλλοι μισοί είναι Γαλλία, Γερμανία, Λονδίνο, Αμερική. Είμαστε εκεί και παλεύει αυτό το πράγμα μέσα μας, παλεύουν αυτές οι δύο κουλτούρες, γίνεται σκοτωμός. Δεν ξέρουμε πραγματικά τι είμαστε και γίνεται μακελειό», σχολίασε αμέσως μετά ο Αντώνης Κανάκης.

«Το τι λέγεται και το τι ακούγεται αυτή τη στιγμή… Από τη μία η πολιτική ηγεσία χρειάζεται φροντιστήριο, για ένα θέμα που εν έτει 2024 όλες οι χώρες του Δυτικού κόσμου το έχουν διαχειριστεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο… από την άλλη έβγαλε σήμερα ανακοίνωση η Ιερά Σύνοδος… για ποιον λόγο δεν μπορώ να καταλάβω.

Πέσαμε από τα σύννεφα, διαφωνούν λέει με τον γάμο… ενώ εμείς περιμέναμε να δίνουν την ευχή τους. Δεν θυμάμαι να έχει γίνει ποτέ κάποια Ιερά Σύνοδος για όλα αυτά τα φαινόμενα παγκοσμίως κακοποίησης ανηλίκων μέσα στον κόλπο των Εκκλησιών», κατέληξε στο σχόλιό του για το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο ο Αντώνης Κανάκης.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-