Απίστευτη καταγγελία σε σχολείο της Κρήτης: Δασκάλα έδεσε 8χρονο στην καρέκλα με χαρτοταινία  

3 months ago 12

Δασκάλα σε Δημοτικό σχολείο στο Ηράκλειο της Κρήτης, φέρεται να έδεσε μαθητή στην καρέκλα με χαρτοταινία με σκοπό να το «συμμορφώσει», σύμφωνα με καταγγελία μητέρας.

Η καταγγελία καταγράφηκε από Cretalive, σύμφωνα με την οποία  δασκάλα σε δημοτικό σχολείο του Μασταμπά στο Ηράκλειο Κρήτης, έκρινε ότι θα μπορούσε να “συμμορφώσει” έναν 8χρονο μαθητή που δεν καθόταν ήσυχα με αποτέλεσμα να το δέσει στην καρέκλα.

Ο 8χρονος μαθητής ανέφερε το συμβάν στη μητέρα του και εκείνη με τη σειρά της ενημέρωσε την κοινωνική λειτουργό.

Η κοινωνική λειτουργός, ακολούθως, ενημέρωσε τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου κι η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ζήτησε εξηγήσεις από το σχολείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από το σχολείο φέρονται να υποστήριξαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι αλλά επειδή η κοινωνική λειτουργός επέμεινε, εξετάζουν εκ νέου το θέμα.

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης φέρεται να ζήτησε από τη μητέρα να μην προχωρήσει σε καταγγελία και να το αφήσουν στην κοινωνική λειτουργό.

Η δασκάλα μίλησε με την μητέρα τηλεφωνικά και της είπε πως έγινε μια φορά και δε θα επαναληφθεί

Ωστόσο, φέρεται να ανέφερε στη μητέρα ότι το θέμα δεν θα πρέπει να φτάσει στα άκρα και πως η συμπεριφορά του παιδιού πηγάζει από το οικογενειακό περιβάλλον.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-