Σκότωσε την influencer σύζυγό του και πέταξε τη σορό της έξω από το σπίτι των γονιών της - Σοκ στη Βραζιλία

2 months ago 10

Νεκρή βρέθηκε μια δημοφιλής fitness influencer από τη Βραζιλία, η οποία δολοφονήθηκε από τον επί 10 χρόνια σύζυγό της μετά από καβγά, με τον δράστη να παίρνει και να πετάει τη σορό της έξω από το σπίτι των γονιών της!

Σοκάρει η νέα υπόθεση γυναικοκτονίας, η οποία σημειώθηκε στη Βραζιλία. Η 30χρονη fitness influencer, Debora Michels, από τη Βραζιλία βρέθηκε δολοφονημένη της πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Παρασκευής (26.1.2024), με τις Αρχές να συλλαμβάνουν τον σύζυγό της, τον Alexander Gunsch, επειδή φέρεται να τη σκότωσε αυτός.

Πιο αναλυτικά, ο bodybuilder σύζυγός της influencer φέρεται να την άρπαξε από τον λαιμό και να την πέταξε πάνω σε μια ντουλάπα, μετά από καβγά που είχαν. Τότε, όπως κατέθεσε ο ίδιος στις Αρχές, άρχισε να αισθάνεται άρρωστη και σύντομα έχασε τις αισθήσεις της.

Ήθελε να την πάει στο νοσοκομείο αλλά όταν συνειδητοποίησε ότι ήταν νεκρή, τότε αποφάσισε να την πετάξει στο πεζοδρόμιο μπροστά από το σπίτι των γονιών της!

Στο υλικό από κάμερες παρακολούθησης που εξέτασαν οι Αρχές, έχει καταγραφεί η στιγμή που ο ύποπτος πέταξε στο πεζοδρόμιο τη σορό της 30χρονης.

Ο εξοργισμένος και συντετριμμένος αδελφός της Debora Michels, δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ: «Αυτή η κατάσταση είναι αποκρουστική. Αυτό που θέλει η οικογένειά μας είναι δικαιοσύνη. Δεν μπορείτε να αφήσετε κανέναν ατιμώρητο».

«Η οικογένεια έχει πολλή δύναμη για να αντέξει αυτή την κατάσταση. Η κοινότητα είναι τρομοκρατημένη. Την ημέρα πριν από το έγκλημα συζητούσαν να χωρίσουν. Όλα έμοιαζαν να είναι καλά, μέχρι που οι γονείς μου ξύπνησαν και βρήκαν την κόρη τους νεκρή μπροστά στο σπίτι», αποκάλυψε ο αδερφός της 30χρονης.

Οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνά τους ενώ ο σύζυγός της κρατείται. Στα social media, η 30χρονη είχε ανεβάσει πολλά στιγμιότυπα όπου έκαναν μαζί γυμναστική.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-