Γιώργος Λιάγκας για πασίγνωστο τραγουδιστή: “Έπαθα σοκ, χάνει 1.000 με 10.000 ευρώ τη μέρα στον τζόγο”

2 months ago 7

02/02/2024 14:05

|

THESTIVAL TEAM

Ο Γιώργος Λιάγκας μοιράστηκε σήμερα με τους τηλεθεατές της εκπομπής “Πρωινό” την πληροφορία που έμαθε για έναν πολύ μεγάλο τραγουδιστή, που χάνει μεγάλα ποσά στον τζόγο καθημερινά.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε επίσης και σε έναν πολιτικό που έχει καταστραφεί από τον τζόγο, χωρίς ωστόσο, να πει ονόματα στον αέρα.

«Έμαθα το πρωί, που πήγα να πάρω καφέ, εκεί στο καφενείο μαθαίνω τις μισές πληροφορίες της ζωής μου, πολύ γνωστός τραγουδιστής, πολύ μεγάλο όνομα, χάνει 1000 με 10.000 ευρώ τη μέρα από έναν πολύ μεγάλο εθισμό που έχει στο τζόγο. Δε μπορώ να πω το όνομά του. Έπαθα σοκ. Έχω πέσει από τα σύννεφα. Από τα πιο μεγάλα ονόματα», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Μετά μου είπαν για έναν άνθρωπο, πολύ γνωστό πολιτικό που έχει δραστηριοποιηθεί και επιχειρηματικά, μεγάλο όνομα, που έχει καταστραφεί από τον τζόγο. Θα έπρεπε να έχει εκατομμύρια και έχει καταστραφεί από τον τζόγο. Σοκ έπαθα. Δυο ονόματα, μεγάλος τραγουδιστής 1000 με 10.000 τη μέρα και επιχειρηματίας-πολιτικός που θα έπρεπε να ζει άνετα, και δεν έχει να πληρώσει».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-