Ελληνική Λύση: Έγκλημα μίσους η βεβήλωση του ιερού ναού του Αγίου Αχιλλείου στη Λάρισα

1 month ago 6

Φωτογραφία: Intime

04/02/2024 13:33

|

THESTIVAL TEAM

«Η βεβήλωση του Ιερού Ναού του Αγίου Αχιλλείου στη Λάρισα, συνιστά ένα έγκλημα μίσους, το οποίο έχει ηθικούς αυτουργούς όλους αυτούς που με προπαγάνδα ναζιστικού τύπου, από τα συστημικά ΜΜΕ, εκτοξεύουν κραυγές μίσους κατά του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, με πρόσχημα τα ‘ανθρώπινα δικαιώματα’!», σημειώνει η Ελληνική Λύση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, «το επαίσχυντο νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη άνοιξε την κερκόπορτα στους εχθρούς του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Η Ελληνική Λύση χαρακτήρισε το νομοσχέδιο νομιμοποίησης του γάμου ομοφυλόφιλων, αντιχριστιανικό και ανθελληνικό. Σήμερα, για άλλη μια φορά, δικαιωνόμαστε. Ακριβώς γι’ αυτά τα εγκλήματα μίσους είχαμε προτείνει την συμπερίληψη της ‘χριστιανοφοβίας’ και της ‘ελληνοφοβίας’ στον αντιρατσιστικό νόμο».

Παράλληλα, η Ελληνική Λύση υποστηρίζει: «Οι ενέργειες της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν προστατεύουν κάποια ‘ανθρώπινα δικαιώματα’, αλλά θέτουν σε κίνδυνο το ιερό δικαίωμα της χριστιανικής πίστης. Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία, τόσο των φυσικών, όσο και των ηθικών αυτουργών αυτού του ανοσιουργήματος».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-