Άστραψε και βρόντηξε η Εύη Δρούτσα για το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι

4 months ago 9

Την απογοήτευσή της εξέφρασε η Εύη Δρούτσα μετά το πρώτο άκουσμα του τραγουδιού «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision το Μάιο.

Έξαλλη ήταν η στιχουργός Εύη Δρούτσα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» όταν κλήθηκε να σχολιάσει την φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovison με τη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι της «Ζάρι».

Αιτία της έκρηξης της Εύης Δρούτσα ήταν οι στίχοι του «Ζαριού», διότι θυμίζουν πολύ το τραγούδι που η ίδια έγραψε για τον τραγουδιστή Στέφανο Πιτσίνιαγκα, «Δυνατά», το οποίο περιέχει την κοινή φράση με το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι «Τα – τα – τα» και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό. Η Εύη Δρούτσα μάλιστα, είπε πως η εταιρία της θα αποφασίσει αν θα κινηθεί νομικά. «Ντροπή για την ΕΡΤ και τη Μαρίνα Σάττι να πουν το “Τα τα τα”!», δήλωσε.

«Εκείνοι να προβληματιστούν γιατί τώρα πια ούτε εγώ, ούτε η εταιρεία μου ούτε ο Ψιμόπουλος προβληματιζόμαστε. Αυτό που έκανε η ΕΡΤ αλλά και αυτή (η Μαρίνα Σάττι), είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχουν κάνει και θα το αλλάξουν αμέσως διότι το “τα τα τα” και ο Ραμαντάν αυτή τη στιγμή με τον Πιτσίνιαγκα χαλάνε κόσμο σε όλα τα κράτη του κόσμου με αυτόν τον στίχο. Ας πάει η κυρία Σάττι με το “τα τα τα”… Να ενημερώνονται όταν γράφουν στίχο!

Δεν τους ανήκει αυτή τη στιγμή διότι κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο και δεν είναι σωστό για την ΕΡΤ. Το αν θα κινηθώ νομικά είναι κάτι που θα το αποφασίσει η εταιρεία η οποία και έχει νευριάσει. Τι είναι αυτό τώρα ξαφνικά; Εμείς κυκλοφορούμε αυτό το τραγούδι, πάει πολύ καλά και το κυκλοφορούμε στο εξωτερικό και έρχεται κάποιος και γράφει “τα τα τα”; Τι ανέμπνευστα πράγματα είναι αυτά; Να αλλάξει το στίχο, να βάλει κάτι άλλο, δε με αφορά καθόλου» τόνισε κατηγορηματικά η Εύη Δρούτσα.

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει γενικά η κυκλοφορία του τραγουδιού, με τις απόψεις να διχάζονται για το αν το τραγούδι είναι ή όχι καλό για να εκπροσωπήσει τη χώρα στο διαγωνισμό. 

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-