Χαμός σε φούρνο του Λονδίνου – Τα viral κρουασάν που πρέπει να δοκιμάστε 

4 months ago 18

Viral στο διαδίκτυο έχουν γίνει για ακόμα μια φορά τα κρουασάν του Philippe Conticini. TikTokers από όλο τον κόσμο τρέχουν στο φούρνο του που βρίσκεται στο Λονδίνο για να τα απολαύσουν. Το ιδιαίτερο που έχουν αυτά τα κρουασάν και έχουν ξετρελάνει τον κόσμο, είναι το μέγεθος του και η τιμή που κοστίζουν.

Πέρυσι, τα Suprême Croissant του, δηλαδή τα κυκλικά κρουασάν σε σχήμα φρίσμπι κατέκτησαν την περιοχή και εξαπλώθηκαν στην Ευρώπη. Φέτος, Λονδρέζοι και τουρίστες συνωστίζονται έξω από τους τρεις φούρνους του Conticini για να απολαύσουν το νέο δημιούργημά του, ένα κρουασάν XXL.

Πρόκειται για ένα κλασικό κρουασάν βουτύρου (βγαίνει και σε εκδοχή με γέμιση σοκολάτας) το οποίο κοστίζει 25 λίρες, ζυγίζει 1,5 κιλό και σίγουρα ξεπερνά κατά πολύ την ατομική μερίδα. Ο Conticini λάνσαρε τα πρώτα γιγάντια κρουασάν στον φούρνο του στο Παρίσι, αλλά ήταν το λανσάρισμα στο Λονδίνο που έκανε το διαδίκτυο να ενθουσιαστεί.

Η πρόκληση ενός TikToker

Ένας καλοφαγάς TikToker ταξίδεψε μέχρι το Λονδίνο για να δοκιμάσει το τεράστιο κρουασάν, 3.000 θερμίδων. Μπορεί να έμεινε εντυπωσιασμένος από την γεύση και το μέγεθός του, τελικά όμως ο Ράιαν δεν μπόρεσε να το φάει όλο.

Δήλωσε «πολύ χορτάτος» και έδωσε το υπόλοιπο στους φίλους του. Είπε: «Χρειάζεται πάνω από μία ώρα για να γίνει. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήταν πραγματικά τόσο μεγάλο και τόσο ακριβό».

Στο Instagram του pasty chef βρίσκει πλέον κανείς άφθονα βίντεο με επισκέπτες να τρώνε τα αφράτα και λαχταριστά κρουασάν μόνοι, ανά δύο ή και τρεις, ενώ οι πιο τολμηροί τα βουτούν και στον καφέ τους.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-