Χαμός στον «αέρα» με Τζάκρη, Παπαδημητρίου και Βλάχο για τα τρολ – Από τον Πεν Νταλαούρα στην «Ομάδα Αλήθειας»

1 month ago 13

Άγριος διακομματικός καβγάς της Θεοδώρας Τζάκρη με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου και τον Παναγιώτη Βλάχο για τα τρολ του διαδικτύου. Αφορμή, η γνωστή καταγγελία του Πάνου Σκουρλέτη, ότι υπήρξανε έμμισθοι συκοφάντες ή τρολ, που χτυπάγανε ανελέητα οποιονδήποτε είχε διαφορετική άποψη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Άναψαν τα αίματα κατά τη διάρκεια της εκπομπής του OPEN, «Τώρα Μαζί», με την Ευλαμπία Ρέβη και τον Σπύρο Χαριτάτο, ανάμεσα στο στέλεχος της ΝΔ, Μπάμπη Παπαδημητρίου, τη γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη και το μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Βλάχο για τη δράση των τρολ του διαδικτύου.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν η δημοσιογράφος Ευλαμπία Ρέβη ρώτησε την κ. Τζάκρη εάν ισχύει αυτό που κατήγγειλε ο Πάνος Σκουρλέτης, ότι υπήρξαν έμμισθοι συκοφάντες ή τρολ του διαδικτύου, που χτυπάγανε ανελέητα οποιονδήποτε είχε διαφορετική άποψη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Θεοδώρα Τζάκρη από την πλευρά της απάντησε πως, «γι’ αυτά να ρωτήσετε τον κ. Σκουρλέτη, ο οποίος πήγε και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Αυτό που έχω να πω εγώ είναι πως εδώ και πολλά χρόνια, έχω γίνει και η ίδια θύμα επιθέσεων τρολ. Έχω μάθει στη ζωή μου να τα λέω δημόσια όλα. Μιλάμε για πλήθος κακοποιητικών συμπεριφορών (…). Ποια είναι η «Ομάδα Αλήθειας» της ΝΔ που έχει εξαπολύσει επιθέσεις εναντίον όλων μας; Αυτή είναι η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας που ψάχνει γωνία στο δεκάρικο; Η λίστα Πέτσα; Σοβαρά μιλάμε τώρα;».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε το στέλεχος της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο οποίος τόνισε πως του κάνει εντύπωση η στάση της κ. Τζάκρη, «διότι σε αυτό το πράγμα πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι. Δεν μπορείς να έχεις ανθρώπους που βρίζουν πολύ συχνά με σεξιστικά και ρατσιστικά σχόλια, που καλύπτονται κάτω από το πέπλο της ανωνυμίας. Ο Σκουρλέτης καλά κάνει, θα έπρεπε να το έχει κάνει χρόνια τώρα. Αλλά και εσείς κ. Τζάκρη, που πράγματι έχετε δεχθεί επιθέσεις, θα έπρεπε με αυτόν τον τρόπο να πείτε, βεβαίως, ότι δεν πρέπει να υπάρχουν σκοτεινά πράγματα, δεν πρέπει να υπάρχει ανωνυμία, ειδικά όταν αυτά συνδέονται με τον πρώην πρόεδρο και είναι καταφανές ότι στηρίζουν τον νυν πρόεδρο τον κ. Κασσελάκη».

Ενώ στη συνέχεια ο κ. Παπαδημητρίου πρόσθεσε «εγώ βλέπω ότι έχετε μία προτεραιότητα. Ότι τώρα ”πρέπει να σκοτώσουμε τον Σκουρλέτη. Δεν μας νοιάζει ούτε ο Πεν Νταλαούρα, ούτε όλοι οι άλλοι που μας έβριζαν”. Επίσης, λέτε για την ”Ομάδα Αλήθειας” (…). Είναι γνωστοί ποιοι είναι οι άνθρωποι και δεν υπάρχει καμία αντίρρηση στην πλευρά της ΝΔ αν οπουδήποτε υπάρχει κάτι το οποίο έχει αυτά τα χαρακτηριστικά να βγει στο φως. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί ξαφνικά υπερασπίζεστε ανθρώπους, γιατί υποθέτω είναι πολλοί άνθρωποι πίσω από τα τρολ… Κάνει κακό και στην νέα σας ηγεσία και στο νέο προφίλ που θέλετε ως κόμμα να αναδείξετε».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Παναγιώτης Βλάχος, που ανέφερε πως «εγώ χαίρομαι που είναι μαζί ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ σε αυτό, γιατί είναι αυτοί που γέμισαν με τοξικότητα το διαδίκτυο (…)».

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2023. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-