Χανιά: Συνελήφθη εκπαιδευτικός για σωματική βία και απειλές σε βάρος μαθητών

3 months ago 13

Είχαν προηγηθεί σοβαρές καταγγελίες της Δ/ντριας, της ψυχολόγου και των γονέων έξι παιδιών, που κατέθεσαν ότι ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός, βιαιοπραγεί, και απειλεί μαθητές, κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός είχε και στο παρελθόν βιαιοπραγήσει σε βάρος μαθήτριας, για να ζητήσει στη συνέχεια συγνώμη από τους γονείς της αλλά και από τη Διευθύντρια.

Παρόλα αυτά, όπως όλα φανερώνουν, εξακολούθησε να επιδεικνύει μια απαράδεκτη -όπως περιγράφουν οι καταγγέλλοντες συμπεριφορά εντός αλλά και εκτός του σχολικού χώρου- που οδήγησαν στη σύλληψή του. Σήμερα ο καθηγητής βρέθηκε μπροστά του Εισαγγελέα, ενώ αναμένεται να δικαστεί αύριο Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι. Στη δίκη, εκτός από τη Δ/ντρια και την Ψυχολόγο του σχολείου αναμένεται να καταθέσουν και οι γονείς των έξι παιδιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός είχε συλληφθεί τον Σεπτέμβριο του 2017, αφού εντοπίστηκαν στην κατοχή του κάποια από τα απολιθώματα βάδισης προγόνου του ανθρώπου ηλικίας 5,7 εκ. ετών, που είχαν κλαπεί από τον Τράχηλο Κισσάμου.

Επιπλέον φαίνεται ότι έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία για άλλες υποθέσεις.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-