Κέιτ Μίντλετον: «Πάλεψε όπως εγώ» – Το μήνυμα 8χρονης που νίκησε τον καρκίνο με τη βοήθεια της πριγκίπισσας της Ουαλίας

1 month ago 5

Το 2021 η Κέιτ Μίντλετον είχε συναντήσει τη μικρούλα Μίλα Σνέντον. Η ιστορία του τότε 5χρονου κοριτσιού που έδινε τη μάχη με τον καρκίνο, είχε συγκινήσει την πριγκίπισσα της Ουαλίας που είχε ταχθεί στο πλευρό του παιδιού. Σήμερα η 8χρονη, πλέον, στέλνει το δικό της μήνυμα στην καρκινοπαθή πριγκίπισσα.

Σοκαρισμένος όλος ο πλανήτης μετά την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και έχει ξεκινήσει ήδη χημειοθεραπείες, ωστόσο η συγκεκριμένη είδηση υπενθύμισε τη συμπαράσταση που έδειξε η πριγκίπισσα της Ουαλίας κατά το παρελθόν σε παιδιά και ανθρώπους που έχουν νοσήσει από την ασθένεια.

Το 2018, η πριγκίπισσα ήρθε σε επαφή με τη φιλανθρωπική οργάνωση «Little Princess Trust», που φτιάχνει ρεαλιστικές περούκες για όσους είχαν χάσει τα μαλλιά τους.

Μάλιστα η Κέιτ Μίντλετον έκοψε 48 εκατοστά από τα μαλλιά της και τα δώρισε στη φιλανθρωπική οργάνωση, ανώνυμα, ώστε να μην υπάρχει στο αρχείο ότι πρόκειται για μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μόνη φορά που η πριγκίπισσα της Ουαλίας, έδειξε τη συμπαράστασή της σε παιδιά και ανθρώπους που νοσούν από καρκίνο.

Το 2021 η Κέιτ Μίντλετον είχε συναντήσει τη μικρούλα Μίλα Σνέντον, καθώς η ιστορία του τότε 5χρονου κοριτσιού την είχε συγκινήσει.

Kate Middleton keeps her promise to five-year-old Mila Sneddon by wearing pink as they meet in person pic.twitter.com/Qj4ODhslJM

— The Sun (@TheSun) May 28, 2021

Η 8χρονη σήμερα Μίλα, της οποίας ο καρκίνος έχει πια υποχωρήσει, μόλις έμαθε τα δυσάρεστα νέα έστειλε ένα εμπνευσμένο μήνυμα ελπίδας και γενναιότητας στην πριγκίπισσα.

«Θα είσαι γενναία γιατί ήμουν κι εγώ και θα το πολεμήσεις όπως έκανα κι εγώ», ανέφερε η 8χρονη στο συγκινητικό της μήνυμα.

Η γνωριμία στην πανδημία

Η Μίλα, από το Στενχαουσμιούρ, κοντά στο Φόλκερκ της Σκωτίας, γνώρισε την Κέιτ Μίντλετον, αφού η φωτογραφία της συμπεριλήφθηκε στο φωτογραφικό έργο της πριγκίπισσας κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού. Είχε φτάσει να συμβολίζει την απομόνωση κατά τη διάρκεια του lockdown για τον κορονοϊό, αφού ο φωτογραφικός φακός την είχε απαθανατίσει να φιλάει το παράθυρο της κουζίνας στο σπίτι της, ενώ ο πατέρας της στεκόταν έξω.

Το κοριτσάκι είχε υποβληθεί σε χημειοθεραπεία για λευχαιμία και φωτογραφήθηκε χωριστά από τον πατέρα της κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown, επειδή εκείνος έπρεπε να συνεχίσει να εργάζεται και δεν μπορούσε να διακινδυνεύσει να φέρει τον Covid-19 στο σπίτι της οικογένειας.

Η Κέιτ και η Μίλα μίλησαν στο τηλέφωνο αφού η εικόνα επιλέχθηκε μεταξύ 100 για την έκθεση και το βιβλίο Hold Still.

Γνωρίστηκαν τον Μάιο του 2021 όταν η Μίλα και η οικογένειά της προσκλήθηκαν στο παλάτι Χόλιρουντχάουζ στο Εδιμβούργο, όπου και οι δύο φορούσαν ροζ.

Σχεδιάζει να φτιάξει μια κάρτα για να ευχηθεί στην Κέιτ ταχεία ανάρρωση

Μάλιστα η νεαρή μαθήτρια, όπως αναφέρει ο Independent, φέρεται να σχεδιάζει να φτιάξει μια κάρτα για να ευχηθεί στην Κέιτ ταχεία ανάρρωση.

Η μητέρα της Μίλα, Λίντα Σνέντον αναφέρθηκε στη δυσάρεστη είδηση με ανάρτησή της στο X: «Είμαστε βαθιά θλιμμένοι στο άκουσμα των ειδήσεων για την Κάθριν. Μια ευγενική στοργική ψυχή που πάντα υπερασπιζόταν τη Μίλα τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τη θεραπεία της. Η Μίλα είναι εξίσου λυπημένη στο άκουσμα αυτής της είδησης και θα την προσεγγίσει ιδιωτικά με τον δικό της τρόπο».

«Η Κέιτ έδειξε στη Μίλα τόση συμπόνια, φροντίδα και υποστήριξη»

Η μητέρα της Μίλα μίλησε στη Sunday Mail και όπως δήλωσε η ανακοίνωση της Κέιτ ήρθε στην επέτειο των δύο ετών από τη στιγμή που ο καρκίνος της Μίλα βρισκόταν σε ύφεση.

«Ψωνίζαμε όταν ακούσαμε τα νέα. Η Μίλα γύρισε προς το μέρος μου και μου είπε ότι ήθελε να φτιάξει και να στείλει στην Κέιτ μια κάρτα. Έτσι, η Μίλα θα έρθει σε επαφή με τον δικό της προσωπικό τρόπο. Η Κέιτ έδειξε στη Μίλα τόση συμπόνια, φροντίδα και υποστήριξη τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τη θεραπεία. Γι’ αυτό ήταν πολύ έντονο συναισθηματικά να βλέπω ότι τώρα έρχεται αντιμέτωπη με τους δικούς της αγώνες για την υγεία της», ανέφερε αρχικά.

«Ο καρκίνος είναι σαν μια κοινότητα και μια λέσχη στην οποία κανείς δεν θέλει να είναι μέλος. Λυπούμαστε πολύ που ακούσαμε ότι εντάχθηκε στο κλαμπ, αλλά ως οικογένεια Σνέντον τη στηρίζουμε απόλυτα και της ευχόμαστε τα καλύτερα. Δεν έχουμε παρά θαυμασμό γι’ αυτήν που μπόρεσε να βγει και να πει δημόσια την ιστορία της», πρόσθεσε.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-