Μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα, για… ρεβάνς από την Κηφισιά η ΑΕΚ

2 months ago 10

Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Super League στο οποίο ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Ένα παιχνίδι που έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία μετά και την γκέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λαμία των δέκα παικτών. Παράλληλα, η ΑΕΚ υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια την Κηφισιά που της είχε κάνει ζημιά στον πρώτο γύρο ενώ ντέρμπι έχουμε και στην ουρά της βαθμολογίας, με τον Βόλο να αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αυτό είναι και το παιχνίδι που ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα στις 15:30. Οι γηπεδούχοι έχουν τέσσερις βαθμούς από τους Ηπειρώτες που είναι ουραγοί στη βαθμολογία, αλλά και οι δύο ομάδες έχουν ξεχάσει τι θα πει νίκη. Οκτώ ματς χωρίς τρίποντο μετρά ο Βόλος και πέντε ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τις δύο ομάδες να μην έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες.

Στις 19:00 η ΑΕΚ με τον κόσμο ξανά στο πλευρό της θα υποδεχτεί την Κηφισιά. Οι νεοφώτιστοι είχαν κάνει μεγάλη ζημιά στο ματς του πρώτου γύρου (1-1) και η Ένωση θέλει νίκη με καλή εμφάνιση και πολλά γκολ ώστε να ικανοποιήσει το κοινό της, αλλά να εκμεταλλευτεί και την γκέλα του Παναθηναϊκού.

Τέλος, στις 20:30 ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, σε ένα ματς που ενδέχεται να αλλάξει τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα. Αυτό γιατί με νίκη ο Δικέφαλος εδραιώνεται στην κορυφή, αλλά με ένα διπλό οι Πειραιώτες βάζουν «φωτιά» στη μάχη του τίτλου. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης το γεγονός ότι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα κάνει ντεμπούτο στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά και το νικηφόρο του ντεμπούτο στην Ευρώπη.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής:

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου

Ατρόμητος – Άρης 0-2

Παναθηναϊκός – Λαμία 2-2

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου

15:30 Βόλος ΝΠΣ – ΠΑΣ Γιάννινα

19:00 ΑΕΚ – Κηφισιά

20:30 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου

17:30 ΟΦΗ – Πανσερραϊκός

18:00 Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός

Η βαθμολογία της Super League:

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-