Κύκλωμα μαστροπείας: «Τον γιο μου τον έμπλεξε ο τατουατζής» υποστηρίζει ο πατέρας του νάνου

3 weeks ago 8

«Τον γιο μου τον μπλέξανε. Είναι αθώος» ισχυρίζεται στο newsit.gr ο πατέρα του 36χρονου νάνου που συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τη υπόθεση με το κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο πατέρας του γνωστού στα τηλεοπτικά πλάτου νάνου, ο γιος του δεν έχει καμία ανάμειξη στην εγκληματική οργάνωση που αποκαλύφθηκε απο τις αρχές και εξέδιδαν ανήλικα κορίτσια.

«Ο γιος μου δεν έχει καμία ανάμειξη σε όλα αυτά. Ο γιος μου ειναι αθώος. Φταίει γιατί ειναι καλός άνθρωπος και δεν πονηρευεται με ότι του λένε. Όταν κατάλαβε οτι κάτι δεν πάει καλά ζήτησε απο το κορίτσια που πήγαινε με το αυτοκίνητο να δει τις ταυτότητες του και έλεγαν πως ειναι 19 χρόνων. Μετά κατάλαβε οτι ειναι πλαστές», αναφέρει.

«Τον γιο μου τον έμπλεξε ο τατουατζής»

Όπως λέει, «τον γιο μου τον έμπλεξε ο τατουατζής. Εκείνος τον έμπλεξε σε όλο αυτό. Δεν ήξερε ουτε την 25χρονη, ούτε τον ταξιτζή ούτε κανέναν, μόνο τον τατουατζή και τον εμπιστεύτηκε»

Ο 36χρονος νανός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ενώ η δίωξη εναντίον αφορά συνέργεια σε μαστροπεία ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα δεκαπέντα έτη. Η 25χρονη που φέρεται να είναι ο εγκέφαλος της εγκληματικής οργάνωσης έχει προφυλακιστεί.

Ο πατέρας του 36χρονου νάνου υποστηρίζει στο newsit.gr πως το κύκλωμα εκμεταλεύτηκε την εμφάνιση και την καλοσύνη του γιου του με σκόπος να δράσει ανενόχλητο.

«Ειναι ένας άνθρωπος που λόγω της εικόνας του και της καλυσύνης του τους έκανε τις δουλειές του χωρίς να πονηρευτει. Έκανε βλακεία και το έχει καταλάβει. Ψυχολογικά δεν είναι καθόλου καλά. Δεν θα πείραξε ποτέ κανέναν κορίτσι 12 και 13 χρονών. Τις γυναίκες τις αγαπάει και τις προσέχει και αυτές τον αγαπάνε. Όλη μου η οικογένεια έχει περάσει μια απίστευτη ταλαιπωρία», σχολιάζει.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-