Δ. Ωραιοκάστρου: Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία ενόψει της κακοκαιρίας

2 months ago 13

Φωτογραφία: Intime

19/01/2024 15:10

|

THESTIVAL TEAM

Σε ετοιμότητα βρίσκεται η Αντιδημαρχία Διαχείρισης Κλιματικής Κρίσης και Προστασίας του Πολίτη του Δήμου Ωραιοκάστρου για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας, που αναμένεται να εκδηλωθεί τα επόμενα 24ωρα, σύμφωνα με τις προγνώσεις των μετεωρολόγων.

Το προηγούμενο διάστημα έγιναν οι απαραίτητες προετοιμασίες και εργασίες, ώστε εφόσον χρειαστεί να είναι έτοιμο προς χρήση το αλάτι αποχιονισμού που υπάρχει σε περιοχές στις Δημοτικές Ενότητες Καλλιθέας, Μυγδονίας και Ωραιοκάστρου. Επίσης, ποσότητες αλατιού συσκευάστηκαν σε σακιά, για να είναι δυνατή η χρήση τους από τους πολίτες.

Οι πολίτες μπορούν να επισκέπτονται τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωραιοκάστρου (https://oraiokastro.gr/christika/politiki-prostasia/), για να ενημερώνονται σχετικά με τα μέτρα που κρίνεται απαραίτητο να λάβουν για την προστασία τους από ακραία καιρικά φαινόμενα.

Επίσης, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την αντιδήμαρχο Διαχείρισης Κρίσεων, Πολιτικής Προστασίας και Προστασίας του Πολίτη, Σοφία Δημητριάδου, καλώντας στο τηλέφωνο 6944233379.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-