Δημήτρης Παπανώτας για Νόνη Δούνια: Πολύ ωραίο να είσαι καλό μοντέλο, πολιτική άποψη έχεις;

2 weeks ago 12

13/04/2024 16:21

|

THESTIVAL TEAM

Στον καναπέ του «Χαμογέλα και Πάλι» κάθισε το πρωινό του Σαββάτου (13/4) ο Δημήτρης Παπανώτας. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για την υποψηφιότητά του ως Ευρωβουλευτή στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ απαντά και στην πρόσφατη διαμάχη του με τη Νόνη Δούνια.

«Ξεκίνησα τη δημοσιογραφία σε μία περίεργη εποχή. Έχω ζήσει κοσμοϊστορικές αλλαγές στα πρώτα μου βήματα. Το πολιτικό ρεπορτάζ με τρόμαξε στην αρχή. Η πιο περίεργη εποχή ήταν στις αρχές του 1990. Τότε υπήρχε πολύ σοβαρό πρόβλημα. Κάποτε μου έφεραν κασέτες στο σπίτι μου, με ό,τι είχα πει στο σπίτι μου, στο περίπτερο. Είναι τρομακτικό αυτό. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα να μην ασχολούμαστε με αυτά και να πάμε στην ψυχαγωγία», περιγράφει ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Τα σκάνδαλα είναι αλλεπάλληλα, και η κυβέρνηση έχει δείξει ότι βρίσκεται σε ένα κρεσέντο αλαζονείας – δεν το θυμάμαι ποτέ αυτό να έχει ξανασυμβεί. Επιτρέπεται διαρροή προσωπικών δεδομένων την σήμερον ημέρα; Είναι η πρώτη φορά που το ευρωκοινοβούλιο στρέφεται κατά της χώρας μας, μιλά για ανυπαρξία κράτους δικαίου και ελευθερίας του Τύπου. Πρέπει να σκεφτούμε πώς αυτή η ντροπή αφορά στην χώρα μας», τονίζει αμέσως μετά.

«Πιστεύω ότι είναι ένα καλό σημείο για να καταλάβουν οι προοδευτικό άνθρωποι της χώρας που θα πρέπει να ξανασκεφτούν την πολυδιάσπαση του προοδευτικού χώρου. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει την διαφορά σε αυτή την χώρα. Έχουμε φάει πλήρη λύση εγκεφάλου.

Την παθογένεια της κοινωνίας, τα media και η ΝΔ την φόρτωσαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορεί οι υπεύθυνοι για την κρίση μας να παρουσιάζονται ως σωτήρες. Φαγώθηκαν πάρα πολλά δισεκατομμύρια και δεν έκατσε ούτε ένας στο «σκαμνί». Ήμασταν η δεύτερη φτωχότερη χώρα στην ΕΕ», υπογραμμίζει ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Είπα ότι στην Ευρωβουλή πρέπει να στέλνουμε ανθρώπους που γνωρίζουν τα θέματα. Μπορεί να είναι λαμπερές προσωπικότητες, στον χώρο του ο καθένας, αλλά να γνωρίζουν τα θέματα. Το έχουμε παρεξηγήσει λίγο στη χώρα μας αυτό. Πολύ καλός ποδοσφαιριστής ο ένας, πολύ καλό μοντέλο η άλλη, τα θέματα τα γνωρίζουν; Εκεί δεν πάμε να κάνουμε τουρισμό, εκεί πάμε να προωθήσουμε συγκεκριμένες πολιτικές», απαντά σε άλλο σημείο ο δημοσιογράφος για τη Νόνη Δούνια.

«Πολύ ωραίο να είσαι καλό μοντέλο και να έχεις κάνει μια καριέρα. Πολύ ωραίο να είσαι καλός αθλητής ή οτιδήποτε άλλο, πολιτική άποψη έχεις;», κατέληξε στο σχόλιό του ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-