Δήμος Ελασσόνας: Συστήνει Επιτροπή Ισότητας – Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής σε όλες τις γυναίκες

4 months ago 10

Ανταποκρινόμενος στην ανάγκη προώθησης πολιτικών ισότητας σε όλο το φάσμα της δημόσιας διοίκησης ο Δήμος Ελασσόνας προχωράει, για δεύτερη φορά στη σύσταση Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας, η οποία θα απαρτίζεται από εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, των τοπικών συλλογικών φορέων της κοινωνίας και της οικονομίας και εμπειρογνώμονες σε θέματα ισότητας.

Η δημοτική επιτροπή ισότητας είναι ένα όργανο με συμβουλευτικό προς το Δημοτικό Συμβούλιο χαρακτήρα, με σκοπό τη σχεδίαση, την οργάνωση και τον συντονισμό προγραμμάτων και δράσεων για την προώθηση της ισότητας των φύλων.

Ο Δήμος Ελασσόνας καλεί όσες γυναίκες επιθυμούν να συμμετέχουν στην δημοτική επιτροπή ισότητας να δηλώσουν ενδιαφέρον στέλνοντας τα προσωπικά τους στοιχεία στο κεντρικό mail του δήμου [email protected]

Σε δήλωσή του αναφορικά με τη σύσταση της επιτροπής ισότητας ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας τόνισε: «Ο Δήμος Ελασσόνας πρέπει να αναλάβει ενεργό ρόλο σε θέματα ισότητας των φύλων. Η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας του δήμου μας έρχεται να υπηρετήσει ακριβώς αυτό τον σκοπό. Μέσα από τον συμβουλευτικό ρόλο προς το δημοτικό συμβούλιο, με συνεργασία και διάλογο, ευελπιστούμε στην εκπόνηση σχεδίων δράσης για την ισότητα σε τοπικό επίπεδο, ώστε οι προτάσεις να διασφαλίζουν την ουσιαστική ισότητα των φύλων σε όλους τους τομείς της οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής ζωής. Κάνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όσες γυναίκες επιθυμούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για τη συμμετοχή τους στην Δημοτική Επιτροπή Ισότητας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-