Δύο ποδοσφαιριστές της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό

1 week ago 6

Αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση, αφού ανακρίθηκαν από την Αστυνομία, ενώ η ομάδα τους αρνήθηκε να σχολιάσει

Δύο 19χρονοι ποδοσφαιριστές ομάδας της Premier League συνελήφθησαν μετά από καταγγελία για βιασμό, ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση, αφού ανακρίθηκαν από την Αστυνομία, η οποία δεν τους κατονομάζει σύμφωνα με το BBC.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ομάδα τους αρνήθηκε να σχολιάσει τις κατηγορίες. «Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άνδρες μετά από καταγγελία για βιασμό», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. «Ένας 19χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για επίθεση και συνέργεια σε βιασμό. Ένας δεύτερος 19χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για βιασμό. Και οι δύο άνδρες αφέθηκαν έκτοτε ελεύθεροι με εγγύηση» αναφέρεται.

Η υπόθεση ήρθε για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα The Sun, η οποία ανέφερε ότι η καταγγελόμενη επίθεση σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή 19 Απριλίου. Δεν είναι γνωστό, αν οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα εν αναμονή της έκβασης της αστυνομικής έρευνας. Η Premier League εισήγαγε υποχρεωτική εκπαίδευση σεξουαλικής συναίνεσης για τους παίκτες και το προσωπικό το 2022, μετά από περιστατικά υψηλού προφίλ με πρωταγωνιστές ποδοσφαιριστές.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-