«Ο Μόουζες Ράιτ είναι η καλύτερη μεταγραφή της Euroleague»

1 month ago 9

Ο Ολυμπιακός πήρε πριν μερικούς μήνες από τη Μερκεζεφέντι τον Μόουζες Ράιτ, καθώς είχε εκτός δράσης τους Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ λόγω τραυματισμών.

Ο Αμερικανός ψηλός έκανε με το… καλημέρα τη διαφορά στο λιμάνι και αποτελεί μια από τις κορυφαίες προσθήκες των ερυθρόλευκων μεσούσης της σεζόν και ενδεχομένως την καλύτερη φέτος σε όλη τη Euroleague.

Είναι πλέον δεδομένο πως ο Ράιτ έχει εγκλιματιστεί, παίρνει αρκετά λεπτά και στα περισσότερα παιχνίδια κάνει τη διαφορά. Την άποψη ότι ο Μόουζες Ράιτ είναι η πιο επιτυχημένη μεταγραφή της EuroLeague μεταξύ όσων έγιναν μέσα στη σεζόν, ακόμη και αν συγκριθεί με τον Κέντρικ Ναν, εξέφρασε ο Γκίτις Μπλαζεβίτσιους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Ναν συνολικά έχει καλό αντίκτυπο. Νομίζω ότι έχει τη δυνατότητα να γίνει ένας από τους top-5 γκαρντ στην EuroLeague, αλλά αυτή τη στιγμή δυσκολεύεται με τα λάθη. Γι’ αυτό το λόγο τον βάζω στο Νο. 2», τόνισε μιλώντας στο «Urbonus» podcast.

«Στο Νο. 1 των μεταγραφών που έγιναν μέσα στη σεζόν βάζω τον Μόουζες Ράιτ που ήρθε από το πουθενά. Είναι ο τέλειος παίκτης γι’ αυτό που χρειαζόταν ο Ολυμπιακός για να ματσάρει την ενέργεια του Λεσόρ και να δώσει αυτά που δεν μπορούν να δώσουν οι άλλοι σέντερ της ομάδας», ανέφερε στην εκπομπή της ιστοσελίδας «Basketnews.com».

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-