Παναθηναϊκός: Ισόπαλο 1-1 το φιλικό με τη β' ομάδα των πρασίνων

1 month ago 7
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ 23.03.2024 | 14:49

 Ισόπαλο 1-1 το φιλικό με τη β' ομάδα των πρασίνων INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τη β' ομάδα σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο Γ. Καλαφάτης, με το αποτέλεσμα να είναι ισόπαλο 1-1.

Ο Φατίχ Τερίμ θέλει να κρατήσει τους παίκτες σε εγρήγορση και έτσι το πρωί του Σαββάτου (23/3) πραγματοποιήθηκε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα του Παναθηναϊκού με τη β' ομάδα των πρασίνων στο Γ. Καλαφάτης.

Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1. Η πρώτη ομάδα των πρασίνων άνοιξε το σκορ στο 54ο λεπτό με σουτ του Γερεμέγεφ. Ο Παναθηναϊκός Β' ισοφάρισε στο 60' με σουτ του Βαλεντίν Μαντσίνι μέσα από την περιοχή.

  • Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Χουάνκαρ, Αράο (35΄ Κώτσιρας), Ούγκο, Βαγιαννίδης, Ρούμπεν (35΄ Μπερνάρ), Βιλένα, Τζούριτσιτς, Λημνιός (35΄Αϊτόρ), Μαντσίνι (35΄ Παλάσιος), Γερεμέγεφ
  • Παναθηναϊκός Β': Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης (54΄ Λάμψιας), Μαρτίνης, Σιδεράς, Προδρομίτης, Καραμπάς, Αθανασακόπουλος, Β. Μαντσίνι, Κυριόπουλος (60΄ Χατζηιωάννου) , Φουρτάδο, Νταμπίζας (54΄ Λιούμης)

Απόντες ήταν οι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Λοντίγκιν, Ακαϊντίν, Ζέκα, Μλαντένοβιτς, Μπακασέτας και Ιωαννίδης ενώ ατομικό ακολούθησαν οι Γεντβάι και Σένκεφελντ.

Η επόμενη προπόνηση του Παναθηναϊκού είναι προγραμματισμένη την προσεχή Δευτέρα το απόγευμα.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-