Ειρωνική απάντηση Κασσελάκη σε Μητσοτάκη: «Να με ενημερώσουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες όταν επιστραφούν οι κόποι τους στην κοινωνία»

1 month ago 12

Με ένα ειρωνικό σχόλιο απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σε σημερινή ανάρτηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα με την οποία «τα χρήματα από τον εντοπισμό της φοροδιαφυγής θα επιστρέφουν στην κοινωνία».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης απάντησε στα όσα έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον καθιερωμένο εβδομαδιαίο απολογισμό της Κυβέρνησης με ανάρτησή του στις σελίδες του στα social media.

O Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε με ειρωνικό τρόπο στην ανάρτησή του: «Οι τίμιοι ελεύθεροι επαγγελματίες που βαφτίζονται συλλήβδην “φοροφυγάδες” για να πληρώνουν παραπάνω φόρο 1.444 ευρώ ανεξαρτήτως των εισοδημάτων τους, παρακαλώ να με ενημερώσουν όταν δουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη να επιστρέφει τους κόπους τους στην κοινωνία».

Οι τίμιοι ελεύθεροι επαγγελματίες που βαφτίζονται συλλήβδην «φοροφυγάδες» για να πληρώνουν παραπάνω φόρο 1444€ ανεξαρτήτως των εισοδημάτων τους, παρακαλώ να με ενημερώσουν όταν δουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη να επιστρέφει τους κόπους τους στην κοινωνία. pic.twitter.com/6bJkMGjuzO

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) November 5, 2023

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2023. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-