Παύλος Χαϊκάλης μετά την εισαγγελική πρόταση για τον Ηλία Μίχο: Η αστρολογία δικαιώνεται

1 month ago 4

Φωτογραφία: Intime

14/03/2024 13:40

|

THESTIVAL TEAM

Ο Παύλος Χαϊκάλης ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, σχετικά με την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης και την πρόταση της εισαγγελέως για απαλλαγή του Ηλία Μίχου από τα αδικήματα του βιασμού λόγω αμφιβολιών, αλλά και το αδίκημα της μαστροπείας με τη μορφή του εξαναγκασμού.

Ο Παύλος Χαϊκάλης τόνισε στο βίντεο που ανέβασε πως μετά τις προβλέψεις που είχε κάνει τότε, «η αστρολογία δικαιώνεται».

Ο ηθοποιός, που ασχολείται με την αστρολογία τα τελευταία χρόνια, επισήμανε ότι τον Οκτώβριο του 2022 είχε κάνει μία πρόβλεψη, η οποία υποστηρίζει ότι τον δικαιώνει μετά την εισαγγελική πρόταση. Αρχικά, δήλωσε: «Αγαπητοί μου φίλοι, στις 27/10/2022 είχα κάνει μια αστρολογική προσέγγιση στο προφίλ του Ηλία Μίχου σύμφωνα με την επικαιρότητα τότε. Πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν τότε, ότι τον υπερασπιζόμουν και έλεγα ότι θα πέσει στα μαλακά. Χλευάστηκα από τον τύπο κ.α. για μία ακόμη φορά».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εγώ απλά υπερασπιζόμουν την Αστρολογία και ό,τι έβλεπα στο χάρτη του. Η δικαίωση ήρθε εχθές με την πρόταση της δικαιοσύνης. Δεν πρόκειται για μένα, αλλά δικαίωση για την Αστρολογία άλλη μία φορά. Ελπίζω κάποιοι να καταλάβουν τι εννοούσα τότε…».

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις σχολιάστηκαν στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Πέμπτης 14 Μαρτίου.

Τι είχε πει για τον Ηλία Μίχο

Ο Παύλος Χαϊκάλης ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου τον Νοέμβριο του 2022, αφήνοντας τότε άφωνο, το πάνελ της εκπομπής «Πρωινό». Οι δηλώσεις που έκανε ο ηθοποιός για τον κατηγορούμενο παιδοβιαστή και μαστροπό της 12χρονης στον Κολωνό προκάλεσαν αποτροπιασμό και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού ανέφερε πως «φταίει ο Κρόνος» για τις πράξεις του, επειδή «είναι εποχή που θέλει σεξ».

«Ο Ηλίας Μίχος είναι ένας άνθρωπος που αυτή την περίοδο θέλει πολύ σεξ. Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του. Για ό,τι συνέβη φταίει ο Κρόνος. Θα παιχτούν πολλά παιχνίδια στην υπόθεση Μίχου. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο μέλλον, θα πέσει στα “μαλακά”», ανέφερε μεταξύ άλλων σε βίντεο που είχε προβληθεί στην εκπομπή.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν, λίγες ημέρες μετά ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Όπως είχε δηλώσει: «Σηκώθηκα και διάβασα ότι έγραφαν για σάλο και αντιδράσεις. Υπάρχει κάτι στο site που το ανέβασα ότι επικροτώ την ηθική του Μίχου; Επικροτώ την κατάσταση; Τον βγάζω με ελαφρυντικά; Σε καμιά περίπτωση. Δεν καταλαβαίνω τι έχει συμβεί. Έπιασα το αρνητικό προφίλ ενός ανθρώπου, για να εξηγήσω τι συμβαίνει, για να κατανοήσουμε την ψυχολογική συμπεριφορά ενός ανθρώπου. Έκανα τον αστρολογικό χάρτη του επειδή βρίσκεται στην επικαιρότητα. Δεν κατάλαβα τι έχει συμβεί. Έπιασα το αρνητικό προφίλ ενός ανθρώπου. Δεν θεωρώ λάθος αυτό που έκανα, δεν το μετάνιωσα».

Στη συνέχεια είχε αναφέρει: «Από χθες το απόγευμα όλα τα sites και οι εφημερίδες και διάφορα περιοδικά γράφουν ότι “Ο Χαϊκάλης δικαιολογεί τον Μίχο”. Αυτό ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας των ανθρώπων που το έχουν εμπνευστεί. Βγήκαν κάποιοι άνθρωποι και σχολίασαν χωρίς να γνωρίζουν το περιεχόμενο της συζήτησης. Σε καμιά περίπτωση δεν προσπάθησα να δικαιολογήσω έναν παιδεραστή, έναν άνθρωπο που αυτοβούλως έχει πει ότι το έχει κάνει. Δεν μπήκα σε καμία νομική ή ηθική κάλυψη ενός ανθρώπου που έχει δημιουργήσει τέτοια προβλήματα. Θα ήμουν παρανοϊκός».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-