Super League: Νέο «χαρακίρι» του ΠΑΣ Γιάννινα

3 weeks ago 4

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε γι΄ άλλη μια φορά φέτος να εκμεταλλευτεί την έδρα του, να αξιοποιήσει το προβάδισμα στο σκορ και να διασφαλίσει τους βαθμούς παίζοντας με αριθμητικό πλεονέκτημα, αναδειχθείς ισόπαλος 1-1 του Ατρόμητου.

Στους «Ζωσιμάδες» οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και πίεσαν το σύλλογο των δυτικών προαστίων, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου άγγιξε το 1-0 στο 13΄ με το σουτ του Σόρια που πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Τσιντώτα, είχαν άλλες δύο καλές στιγμές στο 24ο και 28ο λεπτό, για να ανοίξει εν τέλει το σκορ ο Ριένστρα στο 37΄.

Στο πρώτο μέρος ο Ατρόμητος είχε μόνο μια αλλά μεγάλη ευκαιρία, όταν στο 33΄ από σέντερ του Έντερ ο Αντζιέλσκι έστειλε με καρφωτή κεφαλιά την μπάλα χιλιοστά δίπλα από το δοκάρι του Σούλη.

Ενάντια στη ροή του αγώνα και στην πρώτη τελική εντός εστίας οι «Κυανόλευκοι» έφτασαν στο 1-1 στο 58΄, τον  Τζοβάρα (είχε μπει 2 λεπτά νωρίτερα) να δίνει την κεφαλιά-πάσα στον Αντζιέλσκι και ο Πολωνός να ισοφαρίζει.

Στο 74΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω της (απευθείας) κόκκινης κάρτα που αντίκρισε ο Κιβρακίδης για τάκλιν στον Ντεμίρ. Στο 77΄ οι γηπεδούχοι έχασαν διπλή ευκαιρία για το 2-1, με πρωταγωνιστές τους Παμλίδη και Ροσάλες, αλλά η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-