Ένα θαλάσσιο ταξί για τις βαλίτσες του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες - Τι κατέγραψαν οι κάμερες

3 months ago 18

Πυρετώδεις ήταν από το βράδυ της Πέμπτης οι προετοιμασίες στις Σπέτσες, όπου ο Στέφανος Κασσελάκης από σήμερα, υποδέχεται τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στο νησί.

Μάλιστα, κάποιοι από τους στενούς συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη θα μείνουν στο σπίτι του προέδρου του κόμματος, στις Σπέτσες, οπότε πυρετώδεις ήταν οι προετοιμασίες και εκεί με ανθρώπους να καταγράφονται σε βίντεο, να κουβαλούν καθαρές πετσέτες αλλά και… νερά.

Με θαλάσσιο ταξί οι βαλίτσες αλλά όχι ο Κασσελάκης

Το βράδυ της Πέμπτης, έφτασαν με θαλάσσιο ταξί οι βαλίτσες του Στέφανου Κασσελάκη, οι οποίες ήταν πολλές. Για αρκετά λεπτά οι άνθρωποι ξεφόρτωναν τις αποσκευές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, από το θαλάσσιο ταξί, με τους δημοσιογράφους να βιντεοσκοπούν.

Αν και οι δημοσιογράφοι περίμεναν να δουν και τον κύριο Κασσελάκη να βγαίνει από το θαλάσσιο ταξί, σε προβλήτα που είναι κοντά στο σπίτι του, τελικά εκείνος έκανε την έκπληξη και έφτασε στο νησί, στο κεντρικό λιμάνι.

Δείτε τις εικόνες της εκπομπής «Super Κατερίνα»:

Από το πρωί, εικόνες έδειχναν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να φεύγουν ο ένας μετά τον άλλον, με τις βαλίτσες τους, από τον Πειραιά για τις Σπέτσες.

Λίγο αργότερα, τα τηλεοπτικά συνεργεία κατέγραφαν την άφιξη των βουλευτών στις Σπέτσες.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-