Εντοπίστηκαν σοροί αγνώστων στοιχείων μέσα στη θάλασσα σε Κόρινθο και Ρόδο

1 week ago 1

Φωτογραφία: Λιμενικό Σώμα

18/04/2024 20:55

|

THESTIVAL TEAM

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Κορίνθου από το Κέντρο Αμέσου Δράσεως Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για την ύπαρξη σορού στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο.

Αμέσως, στο σημείο μετέβη ένα Α/Κ σκάφος με επιβαίνοντες στελέχη της Λιμενικής Αρχής, όπου ανέσυραν τη σορό και τη μετέφεραν στο αλιευτικό καταφύγιο της Κορίνθου. Πρόκειται για σορό ηλικιωμένης γυναίκας (α.λ.σ.), η οποία παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Λιμεναρχείο Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας.

Εντοπίστηκε σορός άνδρα στη Ρόδο

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ρόδου από ιδιώτη για την ύπαρξη σορού, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, στη θαλάσσια περιοχή ¨ΖΕΦΥΡΟΣ¨ στη Ρόδο.

Αμέσως, στο σημείο μετέβησαν στελέχη του γραφείου ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής, όπου περισυνέλεξαν σορό άνδρα (α.λ.σ.), η οποία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-