Φοβόντουσαν πως δεν θα ξεφορτωθούν ποτέ τον πρίγκιπα Χάρι – Νέες πληροφορίες για τη συνάντηση με τον Κάρολο

1 month ago 13

Με τον φόβο ότι δεν θα μπορούσαν να τον ξεφορτωθούν ποτέ, ο πρίγκιπας Χάρι ωθήθηκε στη σύντομη συνάντηση με τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο στο Clarence House.

Ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται πως ήλπιζε να συνοδεύσει τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο στο Sandringham για λίγες ημέρες μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο.

Σύμφωνα με γνώστες της κατάστασης, ο πρίγκιπας Χάρι είχε την εντολή να επισκεφθεί τον βασιλιά Κάρολο στο Clarence House, το σπίτι του πατέρα του στο Λονδίνο, για μια σύντομη συνάντηση face-to-face προτού του πουν να μείνει σε ξενοδοχείο για το βράδυ.

«Ο πρίγκιπας Χάρι ήρθε να δει τον πατέρα του, περιμένοντας να πάει στο Sandringham. Αντίθετα, του ζήτησαν να πάει στο Clarence House και περιορίστηκε σε μια συνάντηση 30 λεπτών» ανέφερε πηγή στη Sun.

«Ο φόβος ήταν πως αν πήγαινε στο Sandringham δεν θα τον ξεφορτώνονταν ποτέ» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Τα σχόλια έρχονται καθώς υποστηρίχθηκε πως ο πρίγκιπας Χάρι είχε «μηδενικές πιθανότητες» να επιστρέψει ως ενεργό μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Ανένδοτος ο Γουίλιαμ για Χάρι και Μέγκαν

Κάτι που δεν θα επέτρεπε ο αδερφός του πρίγκιπας Γουίλιαμ εν μέσω ισχυρισμών πως ο αδερφός του και η Μέγκαν Μαρκλ δεν μπορούν να είναι αξιόπιστοι.

Η υπερατλαντική εξόρμηση του πρίγκιπα Χάρι δημιούργησε ελπίδες ότι η επιστροφή του στο Ηνωμένο Βασίλειο θα χρησιμοποιηθεί για την επούλωση των πληγών με τον βασιλιά Κάρολο και ως ευκαιρία να επικοινωνήσει με τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Ο πρίγκιπας Χάρι, σε μια τηλεοπτική του συνέντευξη στο Good Morning America, είπε πως ήλπιζε η ασθένεια του πατέρα του θα μπορούσε να έχει «επανενωτική επίδραση» στην οικογένεια.

Ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος παραιτήθηκε από εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας μαζί με τη σύζυγό του δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ το 2020, είναι πολιτειακός σύμβουλος αλλά δεν αναμένεται να αναλάβει κανένα από τα καθήκοντα του βασιλιά Καρόλου όσο αυτός αναρρώνει.

Ο δούκας του Σάσεξ ανέφερε πως αγαπά την οικογένειά του και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του που μπόρεσε να περάσει χρόνο με τον πατέρα του όταν πέταξε στο Ηνωμένο Βασίλειο την περασμένη εβδομάδα.

Οι μυημένοι επέμειναν ότι δεν είχε γίνει πρόταση στον πρίγκιπα Χάρι να αναλάβει έναν υβριδικό βασιλικό ρόλο. Φέρεται μάλιστα να χλεύασαν την ιδέα και να αμφισβητούν το κατά πόσο θα μπορούσε να λειτουργήσει ποτέ μια τέτοια συμφωνία.

Πηγές του παλατιού τόνισαν ότι η ασθένεια του βασιλιά δεν θα άλλαζε τους όρους της συμφωνίας της Συνόδου Κορυφής του Sandringham, όπου και συμφωνήθηκε λεπτομερώς η έξοδος του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ από εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

«Αυτοί οι όροι ήταν αρκετά σαφείς και η ασθένεια του βασιλιά Καρόλου δεν τους άλλαξε» δήλωσε πηγή σύμφωνα με την Telegraph.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-