Επική ατάκα του Ματέο: "Ο πατέρας μου με ρώτησε πότε παίζουμε και του απάντησα πάντα, όποτε ανοίγεις την τηλεόραση παίζει η Ρεάλ"

2 months ago 11
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ 02.02.2024 | 18:20

 "Ο πατέρας μου με ρώτησε πότε παίζουμε και του απάντησα πάντα, όποτε ανοίγεις την τηλεόραση παίζει η Ρεάλ" ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Το θέμα του φορτωμένου προγράμματος των ομάδων της EuroLeague έθιξε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσους Ματέο, μοιραζόμενος έναν διάλογο που είχε με τον πατέρα του.

Βρισκόμαστε στις αρχές του Φεβρουαρίου και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δώσει ήδη 47 επίσημους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Οι υποχρεώσεις της πρωταθλήτριας Ευρώπης ξεκίνησαν στις 16 Σεπτεμβρίου με το Super Cup και έκτοτε έχουν μεσολαβήσει 138 μέρες. Αυτό σημαίνει πως η βασίλισσα δίνει έναν αγώνα κάθε 2.9 μέρες. Κι αυτή την πραγματικότητα περιέγραψε γλαφυρά ο Τσους Ματέο.

"Ο πατέρας μου με ρώτησε πότε παίζουμε και του είπα πάντα. Ανοίγεις την τηλεόραση και υπάρχει πάντα ένας αγώνας μπάσκετ της Ρεάλ Μαδρίτης. Με αυτό το καλεντάρι είναι πολύ δύσκολο να είσαι πάντα συγκεντρωμένος", ανέφερε ενδεικτικά ο τεχνικός της Ρεάλ μετά την όχι και τόσο εντυπωσιακή νίκη της κόντρα στη Βιλερμπάν για την 25η αγωνιστική της EuroLeague.

Το ζήτημα του πιεσμένου προγράμματος επανέρχεται συχνά στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα. Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που το έθιξε ο προπονητής της Μπάγερν, Πάμπλο Λάσο, αλλά και ο προπονητής της Βίρτους, Λούκα Μπάνκι. Σε αυτόν απάντησε βέβαια ο Μάικ Τζέιμς, βάζοντας το θέμα σε μια νέα διάσταση.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-