Τώρα όλοι μπορούν να αποκτήσουν την αγωνιστική BMW των ονείρων τους- Με 49,99 ευρώ

1 month ago 3
ΑΓΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΪΔΑΝΗΣ 14.03.2024 | 16:58

BMW M4 GT3 BMW M4 GT3 BMW

Μετά την πρόσφατη συνεργασία μεταξύ των BMW M Motorsport και Lego, δύο από τα πλέον εμβληματικά αγωνιστικά μοντέλα της Γερμανικής εταιρείας, είναι διαθέσιμα στην αγορά.

Με τη νέα αγωνιστική σεζόν να έχει ήδη ξεκινήσει, η συνεργασία μεταξύ της BMW M Motorsport και της LEGO δημιούργησε ένα νέο σετ μοντέλων της σειράς Speed Champions που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον. Η νέα άφιξη θα αποτελέσει πηγή ενθουσιασμού για τους νεότερους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού ηλικίας από εννέα ετών και πάνω, ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία κατασκευής και παιχνιδιού για τους πιο ώριμους συλλέκτες.

BMW Lego New Kit BMW Lego New Kit BMW

Με 676 κομμάτια συνολικά, αυτό το σετ προσφέρει λεπτομερή απεικόνιση των δύο μοντέλων δίνοντας τη δυνατότητα στους φίλους των παιχνιδιών συναρμολόγησης να δημιουργήσουν όχι ένα αλλά δύο τρέχοντα αγωνιστικά αυτοκίνητα της BMW M Motorsport: την BMW M Hybrid V8 και την BMW M4 GT3. Τα δύο αυτά αγωνιστικά αυτοκίνητα αποτελούν την αιχμή του δόρατος της BMW M Motorsport σε αγώνες όπως οι 24 ώρες του Le Mans που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 15 και 16 Ιουνίου 2024.

Οι νέες μινιατούρες της σειράς Speed Champions ξεχωρίζουν ως προσεκτικά κατασκευασμένα αντίγραφα των αυθεντικών αυτοκινήτων. Τα αυθεντικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τα χαρακτηριστικά χρώματα της BMW M Motorsport, τους προτεταμένους διαχύτες αέρα, τις οπτικά εντυπωσιακές απολήξεις της εξάτμισης και τα εντυπωσιακά σπόιλερ, καθώς και ένα εσωτερικό φιλοτεχνημένο με περισσή προσοχή στη λεπτομέρεια.

BMW Lego New Kit BMW Lego New Kit BMW

Επιπλέον, οι οροφές των δύο μινιατούρων μπορούν να αφαιρεθούν για να μπορέσουν οι φιγούρες των οδηγών, που περιλαμβάνονται στο σετ, να τοποθετηθούν στα αντίστοιχα cockpit. Το σκηνικό επομένως είναι έτοιμο για συναρπαστικούς αγώνες τροχό με τροχό στα παιδικά δωμάτια σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης. Οδηγούμενη από το όραμα της δημιουργίας εμβληματικών αγωνιστικών αυτοκινήτων, η σειρά LEGO Speed Champions φέρνει χαμόγελα στα πρόσωπα των φίλων του αυτοκινήτου και των συλλεκτών όλων των ηλικιών εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια.

Το νέο αυτό σετ, το οποίο συνδυάζει τις BMW M Hybrid V8 και BMW M4 GT3, ταιριάζει γάντι στην εν λόγω παράδοση και επιτρέπει σε επιπλέον target groups να βιώσουν τη γοητεία του μηχανοκίνητου αθλητισμού και την μηχανολογική τεχνογνωσία της BMW M. Η τελευταία προσθήκη στη σειρά LEGO® Speed Champions θα ξεσηκώσει το αγωνιστικό πάθος εκείνων που θα κατασκευάσουν τα αυτοκίνητα.

Μόλις ολοκληρωθούν, αυτά τα δύο άκρως ελκυστικά μοντέλα θα εμπλουτίσουν τόσο τις βιτρίνες των συλλεκτών όσο και τις σχάρες εκκίνησης για συναρπαστικούς αγώνες στο σπίτι. Το σετ BMW M Hybrid V8 / BMW M4 GT3 ξεκίνησε να πωλείται στις 4 Μαρτίου 2024 σε συνιστώμενη τιμή λιανικής πώλησης 49,99 ευρώ και μπορεί να αγοραστεί από τους αντιπροσώπους της BMW καθώς και από το ηλεκτρονικό κατάστημα της BMW.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-