Έρωτας φυγάς: Ο Μάρκος χαροπαλεύει μετά το ατύχημα

3 months ago 10

Ο μεγαλύτερος έρωτας, ο «Έρωτας Φυγάς», γράφεται δυο φορές την εβδομάδα στον ΑΝΤ1, με δυνατά πάθη, σκληρές συγκρούσεις και δραματικές ανατροπές. Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί την Παρασκευή 8 Μαρτίου, στις 21:00.

Η Μαργέτα παλεύει με τις ενοχές της για όσα είχε κάνει στο παρελθόν στην Αλεξάνδρα και τον Μάρκο.

Έρωτας φυγάς: Παρασκευή 8 Μαρτίου (επεισόδιο 87)

Ο Μάρκος χαροπαλεύει για ώρες στο χειρουργείο και ο Κοντογιάννης βάζει φιτιλιές στον Στέφανο πως δεν πρόκειται για ατύχημα, αλλά για προσχεδιασμένη δολοφονία.

Η Αλεξάνδρα προσπαθεί μάταια να αποσπάσει κάποια πληροφορία για την υγεία του Μάρκου, η Μαργέτα στην Αθήνα παλεύει με τις ενοχές της για όσα τους είχε κάνει στο παρελθόν, ενώ οι υπόλοιποι στέκουν βουβοί έξω απ’ το θάλαμο του Μάρκου, με την ελπίδα ότι οι προσευχές τους θα εισακουστούν…

Πρωταγωνιστούν:Πέμυ Ζούνη, Σταύρος Ζαλμάς, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Αλέκος Συσσοβίτης, Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Κώστας Καζανάς, Γιώργος Παπαγεωργίου, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Αρετή Πασχάλη, Αντώνης Φραγκάκης, Άννα Αδριανού, Γιάννα Ζιάννη, Λίλη Τσεσματζόγλου, Γιώργος Σπάνιας, Χρύσα Κλούβα, Δένια Μιμερίνη, Ελευθερία Πάλλα, Μαρία Καβουκίδου, Γιολάντα Καλογεροπούλου κ.ά.

Σεναριογράφος: Δημήτρης Αποστόλου.

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος, Παναγιώτης Πορτοκαλάκης

Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Α.Ε.

H σειρά βασίζεται στο format «BITTER LANDS (BIR ZAMANLAR CUKUROVA)» ένα πρωτότυπο πρόγραμμα που δημιουργήθηκε από την TIMS & B Productions, σε παραγωγή των Τimur Savci και Burak Sagyasar, σε σενάριο του YILDIZ TUNC.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-