Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στο SPORT24: "Το πήραμε προσωπικά με τον Άρη, έτοιμοι να κάνουμε το παιχνίδι μας με Ολυμπιακό"

1 month ago 25
ΟΠΑΠ FINAL 8

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ 18.02.2024 | 09:09

 "Το πήραμε προσωπικά με τον Άρη, έτοιμοι να κάνουμε το παιχνίδι μας με Ολυμπιακό" ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME SPORTS

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μίλησε στο SPORT24 και δήλωσε υπερήφανος για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε ο Παναθηναϊκός AKTOR το παιχνίδι με τον Άρη, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητά του για το πρόσωπο που θα δείξουν οι πράσινοι στον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ 18/2, 19:00,  COSMOTE SPORT 5/ΣΚΑΙ και LIVE από το SPORT24).

Λακωνικός, αλλά περιεκτικός ήταν ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού AKTOR στον τελικό του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ (18/2, 19:00, COSMOTE SPORT 5/ΣΚΑΙ και LIVE από το SPORT24).

Ο Ισπανός φόργουορντ μίλησε στο SPORT24 και τόνισε πως οι πράσινοι πήραν προσωπικά τη μονομαχία τους με τον Άρη στον ημιτελικό, λόγω της πρόσφατης ήττας από το σύνολο του Γιάννη Καστρίτη στο ΟΑΚΑ για τη Stoiximan Basket League, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητά του για την ετοιμότητα που θα δείξει το τριφύλλι στο ματς του τίτλου.

Ήταν αυτό το παιχνίδι με τον Άρη τόσο έντονο όσο φάνηκε απ' έξω;

"Προσπαθούσαν να παίξουν μπάσκετ έτσι, κάνοντας φάουλ σε κάθε κατοχή. Είμαι περήφανος για την ομάδα, γιατί ανταπεξήλθαμε στις δυσκολίες. Τώρα πρέπει απλά να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για τον τελικό".

Πήρατε κάποιο μάθημα από αυτόν τον αγώνα, ούτως ώστε να είστε ακόμα καλύτερα προετοιμασμένοι πνευματικά σε παρόμοια περίσταση στο μέλλον;

"Φυσικά. Ο Άρης μας είχε κερδίσει ήδη μία φορά φέτος, οπότε το πήραμε προσωπικά. Έτσι παίζει αυτή η ομάδα, σκληρά. Έτσι θέλει ο προπονητής τους να παίζουν. Εμείς πρέπει όμως να βρίσκουμε πάντα τον τρόπο να διαχειριστούμε κάθε κατάσταση και θα το κάνουμε ξανά αν χρειαστεί".

Ο τελικός του Κυπέλλου ΟΠΑΠ είναι σε λιγότερο από 24 ώρες. Ούτε με την ΑΕΚ, ούτε με τον Άρη πιάσατε το πικ της απόδοσής σας. Θα είστε τώρα στο 100%;

"Φυσικά και θα είμαστε. Θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το παιχνίδι μας. Αυτό είναι το μόνο που ξέρουμε. Θα είμαστε όλοι έτοιμοι να προσφέρουμε".

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-