“Deadpool & Wolverine”: 25 Ιουλίου η ελληνική πρεμιέρα – Δείτε το τρέιλερ που αποκαλύφθηκε στο Super Bowl

2 months ago 13

Κατά τη διάρκεια του Big Game του Super Bowl, τα studio της Marvel κυκλοφόρησαν το πρώτο τρέιλερ για την πολυσυζητημένη ταινία «DEADPOOL & WOLVERINE», αποκαλύπτοντας επίσης την επίσημη αφίσα και μερικές φωτογραφίες.

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

Ο Shawn Levy σκηνοθετεί το «DEADPOOL & WOLVERINE» στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni και Matthew Macfadyen.

 25 Ιουλίου η ελληνική πρεμιέρα – Δείτε το τρέιλερ που αποκαλύφθηκε στο Super Bowl

Ο Kevin Feige, ο Ryan Reynolds, ο Shawn Levy και η Lauren Shuler Donner είναι οι παραγωγοί, με τους Louis D’Esposito, Wendy Jacobson, Mary McLaglen, Josh McLaglen, Rhett Reese, Paul Wernick, George Dewey, Simon Kinberg και Jonathon Komack Martin να αναλαμβάνουν το ρόλο τους ως εκτελεστικοί παραγωγοί. Το «DEADPOOL & WOLVERINE» έχει γραφτεί από τους Ryan Reynolds & Rhett Reese & Paul Wernick & Zeb Wells & Shawn Levy.

 25 Ιουλίου η ελληνική πρεμιέρα – Δείτε το τρέιλερ που αποκαλύφθηκε στο Super Bowl

Η ταινία «DEADPOOL & WOLVERINE» των Marvel Studios θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά στις 26 Ιουλίου και θα είναι διαθέσιμη σε IMAX, RealD 3D, Dolby Cinema, 4DX, Cinemark XD.

 25 Ιουλίου η ελληνική πρεμιέρα – Δείτε το τρέιλερ που αποκαλύφθηκε στο Super Bowl

Το κάφρικο χιούμορ αλλά και η εξαιρετική χημεία των Ryan Reynolds και Hugh Jackman, ελπίζουμε να κάνει ένα δυναμικό reboot στη Marvel που μετά τις πολλές εμπορικές αποτυχίες των τελευταίων ετών, το χρειάζεται. Ίσως ο τρόπος επιβίωσης του φραντσάιζ που τις προηγούμενες δεκαετίες κυριάρχησε στο box office να είναι το χιούμορ και ο σαρκασμός, ιδιαίτερα για τη Marvel. Αντίστοιχα η DC, ψάχνει το μονοπάτι ενδυνάμωσης μέσω της Warner, σε σκοτεινά μονοπάτια και αφηγήσεις. 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-