ΕΒΕΘ: Επιδοτεί 10 επιχειρήσεις για την έκθεση “Auto Motor World – Thessaloniki Tuning Show” – Πού κάνετε αίτηση

2 weeks ago 3

20/11/2023 10:40

|

THESTIVAL TEAM

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, συνεχίζοντας την υλοποίηση του προγράμματος ενίσχυσης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, αποφάσισε την επιδότηση της συμμετοχής έως 10 επιχειρήσεων-μελών του στην ετήσια κλαδική έκθεση «Auto Motor World – Thessaloniki Tuning Show», που διοργανώνεται από την εταιρεία “VAG Comment”, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, στα περίπτερα 2, 3, 16 και 17 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου της ΔΕΘ-HELEXPO, στις 5 , 6 και 7 Απριλίου 2024.

Η Έκθεση αποτελεί ένα πρωτοποριακό σύνθετο event αφιερωμένο στον κλάδο του αυτοκινήτου και ιδιαίτερα στην «after sales» βελτίωση και αναβάθμισή του.

Συμμετέχουν επιχειρήσεις του χώρου της αυτοκίνησης (αντιπρόσωποι, εισαγωγείς, έμποροι, επισκευαστές, βελτιωτές κλπ) και, ενδεικτικά, στις κατηγορίες εκθεμάτων περιλαμβάνονται: Ανταλλακτικά επιβατικών αυτοκινήτων, αξεσουάρ, ελαστικά-ζάντες, εξοπλισμοί συνεργείων, εξατμίσεις, βελτιωτές και βελτιωτικά προϊόντα, αγωνιστικά αυτοκίνητα, συστήματα βαφής, πλυντήρια, προγράμματα διαχείρισης, λιπαντικά, μπαταρίες, επαγγελματική ένδυση κλπ.

Η Διοίκηση του ΕΒΕΘ, αναγνωρίζοντας τη συμβολή της Έκθεσης στην προβολή των δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων της περιοχής μας, αλλά και στην ανάδειξη της ίδιας της πόλης της Θεσσαλονίκης, αποφάσισε να θέσει τη διοργάνωση υπό την αιγίδα του και να επιδοτήσει έως 10 επιχειρήσεις-μέλη του με ποσό έως 500 ευρώ έκαστη.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στην Έκθεση και οι αιτήσεις επιδότησης από το ΕΒΕΘ υποβάλλονται το αργότερο μέχρι τις 31.01.2024. 

Για την επιλογή των επιχειρήσεων, που θα επιδοτηθούν, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, βάσει του χρόνου υποβολής στο ΕΒΕΘ της αίτησης επιδότησης της συμμετοχής.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία λήψης της επιδότησης θα βρείτε εδώ.  

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2023. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-