Ευρωλίγκα: Ο Σλούκας οδήγησε τον Παναθηναϊκό στο 1-1

1 week ago 4

Ο Παναθηναϊκός επανάκαμψε άμεσα μετά την ήττα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ της Ευρωλίγκας κι απόψε πήρε ρεβάνς από τους Ισραηλινούς, τους οποίους υπέταξε με το ευρύ 95-79 στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Οι «Πράσινοι» ισοφάρισαν σε 1-1 και τώρα θα φιλοξενηθούν για τα επόμενα δύο παιχνίδια στην έδρα της Μακάμπι, στο Βελιγράδι ευελπιστώντας ότι θα εμφανιστούν όπως απόψε.

Το «Τριφύλλι» οδήγησε ο Σλούκας, που με 29 πόντους έκανε ρεκόρ καριέρας. Απ΄ αυτούς, τους 15 σημείωσε στο πρώτο μέρος, ενώ η στατιστική του περιλάμβανε επίσης 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 λάθη.

Η «ομάδα του λαού» ξεκίνησε καλύτερα, προηγήθηκε 28-20 στο πρώτο δεκάλεπτο βάζοντας πίεση σε Παναθηναϊκό και εξέδρα, αλλά στη συνέχεια και με ένα εντυπωσιακό 31-11 στη δεύτερη περίοδο πέρασαν στο ημίχρονο με 51-39 και δεν ξανακοίταξαν πίσω.

Τον διεθνή γκαρντ του Παναθηναϊκού συνέδραμαν οι Παπαπέτρου με 15 πόντους (4/7 τρίποντα), Μήτογλου με 14 (6 ριμπάουντ) και Ναν με 10.

Για το συγκρότημα του Όντετ Κάτας καλύτερος ήταν ο Μπράουν με 18 πόντους και 6 ασίστ, ενώ υστέρησε ο Κόλσον που ήταν καταλυτικός στη νίκη της ομάδας του στο πρώτο παιχνίδι.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-