Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης Τετέι, μετά από αίτημα του Αχιλλέα Μπέου

2 months ago 6
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΘΩΜΑΣ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ 16.02.2024 | 12:14

Ο Αχιλλέας Μπέος στο Κηφισιά - Βόλος Ο Αχιλλέας Μπέος στο Κηφισιά - Βόλος ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Αχιλλέας Μπέος ζήτησε και πήρε αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης που αφορά την κατηγορία ρατσιστικής επίθεσης στον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς, Ανδρέα Τετέι, λόγω απουσίας του δικηγόρου του.

Ο Αχιλλέας Μπέος κλήθηκε από το πειθαρχικό όργανο της Super League για την υπόθεση του Ανδρέα Τετέι (κατηγορείται για ρατσιστική επίθεση), ωστόσο ζήτησε την αναβολή της εκδίκασης κάτι που τελικά πραγματοποιήθηκε.

Ο Αχιλλέας Μπέος ζήτησε να γίνει αναβολή για τη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς δεν είχε νομικό εκπρόσωπο (ο δικηγόρος απουσιάζει γιατί ο Δικηγορικός Σύλλογος Λαρίσης είναι σε αποχή). Το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό και εκεί προκλήθηκε ένταση "Είναι συνταγματικό μου δικαίωμα να εκπροσωπήθω από δικηγόρο. Στην Ελλάδα είμαστε όχι στην Κορέα", ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος τελικά κατέθεσε με συνήγορο τον δικηγόρο του Βόλου.

Η υπόθεση του Τετέι δεν επηρεάστηκε και θα εκδικαστεί εκ νέου την προσεχή Πέμπτη (22/02) στις 13:00. Να σημειωθεί ότι για την πειθαρχική δίωξη για την αποβολή του και όσα γράφηκαν στο Φύλλο Αγώνα (ξεχωριστή υπόθεση από αυτή του Τετέι), απολογήθηκε κανονικά με τον νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ Βόλος.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-