Ακρίτα υπέρ Κασσελάκη: Στηρίζουμε την δυναμική πορεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

1 month ago 7

Φωτογραφία: Intime

19/02/2024 18:00

|

THESTIVAL TEAM

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ώρες μετά το ερωτηματολόγιο του Στέφανου Κασσελάκη στο isyriza.

Σήμερα συνεδρίασε η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος στη διάρκεια της οποίας έφτασε η επιστολή Κασσελάκη από το Λονδίνο, που δυναμίτισε περαιτέρω το ήδη βαρύ κλίμα.

Πολλά είναι τα στελέχη που ζητούν συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ από το μεσημέρι διακινούνται πληροφορίες για πρόταση μομφής εναντίον του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ διαρρέονται ονόματα για την μεταβατική Προεδρία.

Μετά τις παραπάνω εξελίξεις αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παίρνουν θέση, με την Έλενα Ακρίτα να στηρίζει ανοιχτά, μέσω του προφίλ της στο Facebook, τον Στέφανο Κασσλεκάκη τονίζοντας ότι «Στηρίζουμε την δυναμική πορεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη».

Πιο συγκεκριμένα η Έλενα Ακρίτα αναφέρει:

«Στηρίζουμε την δυναμική πορεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη για ανοιχτό διάλογο με την βάση και γόνιμη αλληλεπίδραση με την κοινωνία. Προχωράμε μπροστά με καθαρό βλέμμα και προχωράμε σήμερα!

Αυτό με σεβασμό στην πλειοψηφία που εξέλεξε τον Πρόεδρο του κόμματος και με την ελπίδα ότι αυτή η πρωτοβουλία θα στεφθεί με επιτυχία».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-