Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Οι πολιτικές αναταράξεις και η στάση των πολιτών

2 months ago 15

«Το θέμα των ομόφυλων ζευγαριών αφορά οριζόντια όλο τον χώρο, εκτός από τα ακραία κόμματα, σε όλα τα άλλα κόμματα, θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις από όλες τις πλευρές και είναι λογικό αυτό», ανέφερε ο Ανδρέας Δρυμιώτης, μιλώντας την Παρασκευή στο κανάλι της Ναυτεμπορικής και την εκπομπή «Rush Hour» με τον Τάκη Σπηλιόπουλο.

«Δεν νομίζω ότι αφορά και όλο τον κόσμο, έχει δοθεί πολύ μεγάλη δημοσιότητα στο θέμα και είναι ένα κοινωνικό θέμα, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, αλλά στο θέμα της κυβερνησιμότητας δεν πρόκειται να έχει καμία επίδραση» σημείωσε ο αρθρογράφος της εφημερίδας «Η Καθημερινή».

O κ. Δρυμιώτης εκτίμησε πως «ο κόσμος ψηφίζει με τρία κριτήρια, οικονομία, οικονομία, οικονομία, αυτά είναι και τα τρία και με την παρούσα κυβέρνηση παρ’ όλα τα λάθη της, έχει πιστέψει ότι του εμπνέει σιγουριά, άρα αυτό το θέμα εγώ θεωρώ ότι αποκλείεται να δημιουργήσει αναταράξεις, αν υπάρχουν αναταράξεις, εγώ προσωπικά πιστεύω ότι θα είναι μεγαλύτερες στα μικρότερα κόμματα». «Έχει δοθεί πολύ μεγάλη δημοσιότητα δημοσιογραφική γιατί είναι ένα ενδιαφέρον θέμα και δύσκολο θέμα, αλλά από την άλλη μεριά νομίζω ότι πολύ κόσμο δεν τον αφορά. Τον αφορά η σιγουριά» σημείωσε.

Σε ό,τι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, σχολίασε πως «σημασία έχει ότι στην καταλληλόλητα για πρωθυπουργός, και ο Στ. Κασσελάκης και ο Ν. Ανδρουλάκης έχουν κάτω από το μισό των δικών τους ψηφοφόρων». «Ακόμα και οι δικοί τους ψηφοφόροι δεν έχουν εμπιστοσύνη ότι είναι κατάλληλος για πρωθυπουργός ο αρχηγός τους» πρόσθεσε και συμπλήρωσε: «Ο Κ. Μητσοτάκης παίρνει 41%, δηλαδή από άλλα κόμματα τον βλέπουν σαν πιο κατάλληλο, εμπνέει σιγουριά ο Κ. Μητσοτάκης».

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-