Γιώργος Αυτιάς: Είμαι πρώτος στις καρδιές των ανθρώπων

2 days ago 3

Φωτογραφία: Intime

24/04/2024 10:55

|

THESTIVAL TEAM

Για την ακρίβεια ενόψει Πάσχα μίλησε και την υποψηφιότητά του μίλησε ο Γιώργος Αυτιάς, υποψήφιος ευρωβουλετής ΝΔ, τονίζοντας πως πρέπει να υπάρξει στήριξη τόσο στους καταναλωτές όσο και τους παραγωγούς.

«Πρέπει να στηρίξουμε τον Έλληνα καταναλωτή, την οικογένεια, να ζήσει το Πάσχα με φθηνότερη τιμή, αλλά να στηρίξουμε και τον παραγωγό», είπε.

«Γιατί πάμε Ευρώπη; Στην Ευρώπη θα συντελεστούν μεγάλες αλλαγές. Με την ΚΑΠ εξασφάλισε η πατρίδα μας να μην έχουν μείωση οι αγρότες όπως είχαν σε άλλες χώρες. Η νέα ΚΑΠ λόγω κλιματικής αλλαγής φέρνει νέα πράγματα. Η δεύτερη μάχη είναι για την άμυνα της χώρας. Εξασφαλίσαμε μεγάλη επιχορήγηση να μην λαμβάνεται υπόψιν η δαπάνη για την άμυνα στο χρέος. Το τρίτο στοιχείο είναι καλύτεροι δρόμοι, καλύτερα νοσοκομεία, καλύτερα σχολεία και στήριξη εισοδήματος», είπε ο Γιώργος Αυτιάς.

Ο Γιώργος Αυτιάς αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη και την αγάπη που έχει δεχθεί από τον κόσμο.

«Αυτό που βλέπουμε είναι ότι «34 χρόνια ήσουν κοντά μας και τώρα πάρε το διαβατήριο». Είμαι τέταρτος στο ψηφοδέλτιο, αυτή η μέτρηση δείχνει ότι είμαι πρώτος στις καρδιές τους», είπε.

«Δεν θα απαντήσω στους πολιτικούς αρχηγούς που μου κάνουν επίθεση. Ευχαριστώ, τρεις μου έκαναν επίθεση. Δεν θα απαντήσω σε αντιπάλους μου. Αυτοί νομίζουν ότι είμαστε αντίπαλοι, πιστεύω ότι κινούμαστε παράλληλα. Όταν βρεθούμε εκεί και υπερασπιστούμε τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών, είναι φανέλα εθνικής αυτό», σημείωσε ο Γιώργος Αυτιάς.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-