Γιάννης Τσιμιτσέλης: Δεν υπάρχει λόγος να κάνω εκπομπή με την Βάσω Λασκαράκη

2 weeks ago 4

20/11/2023 11:05

|

THESTIVAL TEAM

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στην κάμερα του «Breakfast@Star» για την επιστροφή της σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;», για την εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη, αλλά και για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει εκπομπή μαζί με τη σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού.

«Μακάρι να γίνει το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» για να δούμε τι θα γίνει στο φινάλε. Πιστεύω ότι είναι από τα καλύτερα σίριαλ. Θέλω να κάνω ένα guest, ένα πέρασμα, μόνο και μόνο για να ολοκληρωθεί αυτός ο ρόλος. Φυσικά θα έχει γιατί είναι χαρισματικοί άνθρωποι κι οι δύο (σ.σ. οι δημιουργοί). Δεν το λέω εγώ, το λένε τα έργα τους, οπότε σίγουρα.» ανέφερε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Δεν έχω προλάβει να δω την Βάσω Λασκαράκη στο Break, έχω δει αποσπασματικά την εκπομπή καμία συνέντευξη. Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε με την Βάσω εκπομπή. Έχει γίνει πρόταση με την Κατερίνα Γερονικολού, αλλά εγώ δεν είμαι γενικότερα τόσο υπέρ του να κάνω εκπομπή. Τουλάχιστον προς το παρόν δεν με βλέπω σε κάτι τέτοιο. Ήταν για ψυχαγωγικό. Είναι κάτι πολύ έξω από εμένα» πρόσθεσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2023. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-