Γιώργος Λιάγκας κατά Βασίλη Στίγκα: «Μπράβο που σπρώχνει τόσο, μύρισε η τεστοστερόνη»

3 months ago 24

«Και εγώ ετεροφυλόφιλος είμαι, αλλά τέτοια αντρίλα να σπρώχνω, βαρβατίλα και τα λοιπά δεν την έχω»

Οι απαράδεκτες δηλώσεις του προέδρου των Σπαρτιατών, Βασίλη Στίγκα, για τους ομοφυλόφιλους προβλήθηκαν μέσα από το «Πρωινό». Ο Γιώργος Λιάγκας αντέδρασε με όσα άκουσε και είπε χαρακτηριστικά:

«Εγώ θα πω να προσέξει ο κ. Στίγκας από το πολύ σπρώξιμο, μην ρίξει κανένα τοίχο μπροστά του. Σπρώξε, σπρώξε, σπρώξε μην πέσει και κανένας τοίχος μπροστά. Μπράβο του που σπρώχνει τόσο ο κ. Στίγκας, εμείς δεν μπορούμε. Χθες μύρισε η τεστοστερόνη των Σπαρτιατών μέσα στο βουλευτήριο, αναδύθηκε η μυρωδιά της τεστοστερόνης των Σπαρτιατών. Και εγώ ετεροφυλόφιλος είμαι, αλλά τέτοια αντρίλα να σπρώχνω, βαρβατίλα και τα λοιπά δεν την έχω. Κρίμα να μην μοιάσω κι εγώ στους ένδοξους Ελληναράδες, που σπρώχνουν και δεν τους σπρώχνουν. Είναι ντροπή».

«Να ακουστεί πισωγλέντηδες μέσα στο βουλευτήριο; Σπρώχνουμε και δεν σπρώχνουν όπως άλλοι. Από που κι ως που τεκμαίρεται ότι ο ομοφυλόφιλος είναι παιδόφιλος; Τι αυθαίρετες τοποθετήσεις είναι αυτές που διχάζουν; Ακόμα και ακραίοι αρχιερείς δεν έχουν ταυτίσει την παιδοφιλία με την ομοφυλοφιλία. Δεν έχουν μιλήσει για σπρωξίματα από μπρος κι από πίσω και πισωγλέντηδες. Τι αγοραία ομιλία ήταν αυτή; Τι χυδαίες λέξεις που χρησιμοποίησε; Επειδή τον έχω γνωρίσει -έχω πάντα τη λογική ότι όλες οι απόψεις πρέπει να ακούγονται στο δημόσιο βίο και να κατακρίνονται ή να επικρίνονται ανάλογα αν είναι σωστές ή λανθασμένες- είναι κι ένας ευγενής άνθρωπος. Μου κάνει εντύπωση κι απορώ» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-