Γιώργος Μελισανίδης: Η Ναυτεμπορική σημάδεψε τον ελληνικό Τύπο, καθορίζοντας σε μεγάλο βαθμό την πορεία του

1 month ago 7

Την ιστορική πορεία της «Ν» στον χώρο του Τύπου, το δυναμικό της «παρών», αλλά και το πολλά υποσχόμενο μέλλον του ομίλου, ανέδειξε ο εκδότης της «Ναυτεμπορικής» Γιώργος Μελισανίδης, κατά την ομιλία του στην επετειακή εκδήλωση για τον εορτασμό των 100 χρονών από την πρώτη έκδοση της εφημερίδας.

Αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, εκπροσώπους της κυβέρνησης και του πολιτικού κόσμου, της διπλωματίας, του ακαδημαϊκού χώρου, αλλά και φορέων της αγοράς και του «επιχειρείν», ο κ. Μελισανίδης υπογράμμισε πως η «Ναυτεμπορική» σημάδεψε με την πορεία της τον ελληνικό Τύπο, και καθόρισε την διαδρομή του σε μεγάλο βαθμό, με το αιωνόβιο πλέον φύλλο της.

«Για εμένα προσωπικά, όπως και για την οικογένειά μου, αποτελεί ύψιστη τιμή,  που σήμερα, σε αυτόν τον ιερό χώρο, στο Μουσείο της Ακρόπολης, συγκεντρώθηκαν τόσες σημαντικές προσωπικότητες του πολιτικού, ακαδημαϊκού και επιχειρηματικού κόσμου, για να γιορτάσουμε έναν αιώνα ζωής της Ναυτεμπορικής» τόνισε.

«Συνώνυμο αξιοπιστίας, εγκυρότητας και ποιότητας, η εφημερίδα μας ανέδειξε τα σημαντικότερα πολιτικά και οικονομικά γεγονότα της χώρας και σήμερα χαίρει παγκόσμιας αποδοχής» πρόσθεσε.

(Φωτ. Papadakis)

Υπογραμμίζοντας τη σημαντική θέση που κατέχει σήμερα ο όμιλος στο περιβάλλον των ΜΜΕ, αλλά και την ανεξίτηλη σφραγίδα του στις εξελίξεις, ο κ. Μελισανίδης επισήμανε πως τόσο η εφημερίδα, η ιστοσελίδα, όσο και το τηλεοπτικό της κανάλι της Ναυτεμπορικής, αφήνουν καθημερινά, ένα ξεχωριστό, διακριτό αποτύπωμα, στον χώρο του σύγχρονου Τύπου.

Εστιάζοντας ακολούθως στην επόμενη μέρα για τον όμιλο, απηύθυνε ένα κάλεσμα σε όλους τους παριστάμενους: «Σε αυτό το δημιουργικό ταξίδι, σας καλούμε να παραμείνετε δίπλα μας, με τις πολύτιμες για εμάς απόψεις σας» ανέφερε.

Κλείνοντας τέλος την ομιλία του, ο κ. Μελισανίδης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους όσους τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους: «Σας ευχαριστώ εκ μέρους της οικογένειάς μου, όπως και όλων των εργαζομένων στη Ναυτεμπορική, που είστε κοντά μας, στη σημερινή λαμπρή εορτή, για τη συμπλήρωση ενός αιώνα από την πρώτη έκδοση του ιστορικού αυτού φύλλου».

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-